Elektromonteur

Geplaatst op 15 January 2020
  • Overijssel
  • MBO
  • €2.250 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Hou jij tussen de kilometers aan kabels met allemaal een eigen begin en eindpunt het overzicht? Werk jij graag aan high end projecten met de nieuwste technieken aan boord van luxe jachten?
Dan is dit voor jou de perfecte uitdaging!

Voor verschillende relaties binnen de jachtbouw zoekt Xelvin Jacht & Scheepsbouw een monteur elektrotechniek.
In een team van vakspecialisten ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het inbouwen en aansluiten van alle elektrotechnische installaties.
Op de locatie zijn alle vakspecialistische machines aanwezig en is er veel aandacht besteedt aan de veiligheid en gezondheid van de werknemers. Dit allemaal zodat jij in alle focus met je werkzaamheden bezig kan!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je begint de dag om 7:15 uur met een teamoverleg. Aan boord van welk project is iedereen bezig en hoe staat het met de planning? Na het overleg ga je gewapend met je gereedschap aan de slag aan boord van het project waar jij voor staat ingepland.
Aan de hand van de beschikbare tekeningen bepaal jij de routing van de bedrading en bekabeling en waar nodig maak jij een eenvoudige berekening.
Ligt alle bedrading op de juiste plek? Dan kun jij beginnen met het plaatsen en aansluiten van de elektrotechnische producten en systemen. Het eventueel inregelen of instellen van de parameters van de systemen behoort ook tot jouw werkzaamheden.
Aan het einde van dit gehele traject kun jij het systeem functioneel testen en controleren of alles naar behoren werkt.
Tijdens de werkzaamheden is het registeren van alle gegevens van de uitgevoerde werkzaamheden/routes van groot belang. Mochten zich in de toekomst storingen of problemen voordoen dan moet de engineer aan boord van het jacht zichzelf kunnen redden met de beschikbare gegevens.

Functie-eisen

Wanneer ben jij een aanvulling voor het team?
  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau op het gebied van elektrotechniek
  • Ervaring in de wereld van elektrotechniek aan boord van luxe jachtbouw zou een mooie aanvulling zijn
  • Werken vanaf beschikbare tekeningen is voor jou geen probleem
  • Door je technisch inzicht te gebruiken hou je makkelijk overzicht en signaleer je vroegtijdig mogelijke knelpunten in het bouwproces
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten en voert de werkzaamheden met hoge nauwkeurigheid uit.
Ben jij een vak volwassen elektromonteur, maar heb je nog geen of weinig ervaring binnen de luxe jachtbouw? Dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren en gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden!
Bij Xelvin Jacht & Scheepsbouw staat persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal. We denken dan ook graag mee in je ambities en wensen voor de toekomst.
We zullen dit uitgebreid bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking!

Zie jij jezelf al in deze nieuwe functie werken? Of heb je wellicht vragen?
Je mag me bellen, appen of mailen via 06-13576280 of via b.dikken@xelvin.nl

Vergoeding

€2.250 - €3.000 bruto per maand

Locatie

Overijssel