Engineer

Geplaatst op 31 December 2019
  • Friesland
  • MBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Engineer ben je ondersteunend aan de directeur projecten. In zijn opdracht maak jij detailtekeningen met betrekking tot de bouw van onze Wajer jachten. In grote lijnen werk je delen uit
van het basisontwerp in technische tekeningen en schema’s ten behoeve van de productie/nieuwbouw. Jouw taken bestaan uit het vervaardigen van 2D- en 3D tekeningen en complementeren tot productie informatie, doorvoeren van wijzigen in het tekeningenpakket (revisiebeheer) en archiveren van tekeningen en overige projectgegevens. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het uitwerken van delen van het basisontwerp in technische tekeningen en schema’s ten behoeve van de productie/nieuwbouw en vullen en bijhouden van werkpakket beschrijvingen.

Je bent zelfstandig in het uitwerken van ontwerp, werktekeningen, principetekeningen/schema’s, maatvoering, doorsneden en detailtekeningen en uitwerken van ruimtes aan de hand van een schets. Controleren van tekeningen en het verwerken van benodigde aanvullingen en analyseren van diverse tekeningen behoren ook tot je takenpakket.

Aansluitend heb je ervaring in het aanleggen van eigen bibliotheek van vaak gebruikte details en volg je actuele ontwikkelingen op technologisch gebied, houd de benodigde vakkennis up-todate. Productverbeteringen engineeren en werkvoorbereiding zijn tevens onderdelen van jouw rol op de Engineering.

Functie-eisen

Voor onze opdrachtgever zoekt Xelvin Jacht- en Scheepsbouw naar een accurate, zorgvuldige, kwaliteitsgerichte detail engineer met gevoel voor details en ruimtelijk inzicht. Je werkt planmatig en kwaliteitsgericht.

Daarnaast voldoe jij aan het volgende:
Opleiding op MBO scheepsbouwkunde/werktuigbouw/mechatronica niveau 4 met minimaal 1 jaar werkervaring. Jouw 3D software kennis is goed te noemen met bijvoorbeeld kennis van Rhino.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een werf in Friesland en is levert semi custom Tenders.

Locatie

Friesland