Engineer E

Geplaatst op 27 July 2020
  • Hengelo
  • MBO
  • €3.250 tot €4.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Engineer E speel je een belangrijke rol in het voortraject van de utiliteitsprojecten. Ontwerpen en calculeren van nieuwe projecten maakt onderdeel uit van de werkzaamheden. Dit betreft o.a. zorgcentra, scholen, kantoren en clean rooms, maar ook industriële installaties. Je kunt zelfstandig ontwerpen, ontwikkelen en calculeren. Je gaat hierbij uit van het voorlopige bestek en/of voorlopig ontwerp. Om deze functie goed uit te kunnen oefenen ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzame energiesystemen. Dit pas je samen met je kennis van Domotica, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, CCTV en toegangscontrole systemen toe in je dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding met als hoofdrichting elektrotechniek of je beschikt over een MBO+ opleiding. Bij voorkeur beschik je over 5 jaar werkervaring. Je kennisniveau van duurzame energiesystemen is hoog. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Vergoeding

€3.250 - €4.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een betrokken en innovatief familiebedrijf actief in de installatietechniek in de utiliteit en de gebouw gebonden installaties in de industrie. Ze hebben 3 vestigingen in verschillende regio’s met meer als 230 medewerkers. Ze zijn actief in de nieuwbouw, modificaties en het service & onderhoud van gebouw gebonden installaties. Ze vinden het persoonlijk contact van groot belang, dit geldt voor het persoonlijk contact met de opdrachtgevers en met elkaar als collega’s, zodat je elkaar goed kent en zo elkaar optimaal kunt helpen en bedienen.

Locatie

Hengelo