Engineer Energietechniek

Geplaatst op 31 March 2020
  • Leeuwarden
  • HBO
  • €2.750 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Xelvin zoekt een Engineer Energietechniek! Een ambitieuze en gedreven Elektrotechnicus die zich verder wil ontwikkelen in de Energietechniek.

Wil jij als Engineer een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie en je steentje bijdragen bij het verzwaren van het energienet, het zelfstandig ontwerpen van deelinstallaties en ontwerp- en engineeringsopdrachten uitwerken? Neem dan contact op!

Functie-eisen

  • Een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding Energietechniek of Elektrotechniek;
  • Ervaring met elektriciteitsnetwerken, onderhoudsmanagement en midden/hoogspanningscomponenten (Pré)
  • Ervaring met projectmatig werken.

Vergoeding

€2.750 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een netwerkbeheerder die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheren, onderhouden en aanleggen van het gas- en stroomnetwerk in Noord-Neerland. Aangezien miljoenen huishoudens en bedrijven afhankelijk zijn van deze energie- en gasnetwerken brengt dit een grote verantwoordelijk met zich mee!

Deze opdrachtgever biedt jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en groeien op het gebied van energietechniek. Dus ook als jij nog geen of weinig ervaring hebt met de energiesector komen wij graag met jou in contact!
Heb jij al wel ervaring met bijvoorbeeld laag- en middenspanning dan bespreken wij graag de opties die wij beschikbaar hebben voor jou!

Aangezien onze opdrachtgever locaties in heel Noord-Nederland heeft zoeken wij een passende locatie in de buurt van jouw woonplaats!

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie? Neem dan contact op!

Locatie

Leeuwarden