Engineer installatietechniek met Revit capaciteiten

Geplaatst op 17 March 2020
  • Overijssel
  • HBO
  • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

De nieuwe Engineer installatietechniek zal een belangrijke spil worden in het realiseren van nieuwe gebouw gebonden installaties voor klanten binnen de utiliteit.
Je gaat je bezighouden met het vertalen van de klantwensen in een concrete calculatie, kostprijsberekening en ontwerp. Je zal hierbij verantwoordelijk zijn voor het gehele proces: van SO tot UO. Hierbij teken je in Revit en StabiCAD. Daarnaast zal BIM ook een belangrijk onderdeel worden van je functie.

Jouw rol stopt hier niet. Zo ondersteun je de betrokken Projectleider bij de uitvoering met het uittrekken van hoeveelheden en het bestellen van materialen. Tenslotte zorg je ervoor dat de bouwplanning sluitend is.

Functie-eisen

Ben jij te typeren als iemand die analytische werkt, energie krijgt van een dynamisch omgeving, de klant voorop stelt en graag in projectteams werkt? Dan is de functie van Engineer jou op het lijf geschreven!

Daarnaast beschik je over een afgeronde HBO opleiding zoals Elektrotechniek of installatietechniek en heb je relevante werkervaring bijvoorbeeld in de rol van Tekenaar of Werkvoorbereider. Tenslotte is kennis van Revit en/of StabiCAD een pre.

Wat bieden wij?
  • Een bij de functie, opleiding, inzet en uw ervaring passend salaris;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een collegiale werkomgeving in een stabiele organisatie en een prettige werksfeer;
  • Een zeer afwisselende functie met grote zelfstandigheid;
  • Opleidingen, cursussen en trainingen.

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een regionale installateur met een groot klantenbestand in Overijssel, Drenthe en Groningen. Dagelijks werken meer dan vijftig techneuten aan gebouw gebonden installaties op het gebied van elektrotechniek, HVAC en meet- en regeltechnieken. Vanuit de twee vestigingen bouwen zij iedere dag aan nieuwbouwprojecten maar bedienen ze ook een aantal grote vastgoedeigenaren op het gebied van beheer en onderhoud. Onze klant kenmerkt zich door de korte lijnen, no-nonsense cultuur en platte organisatie. Daarnaast is er na werktijd ruimte voor gezelligheid.

Als Engineer zal je werkzaam zijn vanuit de vestiging in Hardenberg waarbij je samen met je team verantwoordelijk zal zijn voor het vertalen van klantwensen in een specifiek ontwerp, calculatie en model.

Locatie

Zwolle