Engineer Ondergrondse Infra

Geplaatst op 30 June 2020
  • Geldermalsen
  • MBO
  • €3.250 tot €3.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Onze klant krijgt steeds meer de vraag om het gehele design & construct traject in eigen beheer te doen. Zodoende wordt er ook steeds meer Engineeringscapaciteit gevraagd.
Ben jij die gedreven Engineer die in staat is om de steeds complexer wordende ondergrondse kabels en leiding tracés te (her)ontwerpen?

In de functie van Engineer Ondergrondse Infra is het uitermate belangrijk dat je samen met de klant, gemeente en omgeving alle aspecten bekijkt. Je coordineert alle werkzaamheden; van bestek tot vergunningen en van bureaustusiess tot schouwen.
Samen met het uitvoeringsteam wordt het definitief technisch ontwerp bepaald en ben je betrokken bij de gehele projectfase.

Hierbij ben je als projectleider betrokken bij het gehele proces waarbij je creatief bent in het komen tot oplossingen, omdat er altijd wel verassingen komen in het project.

Functie-eisen

Ten eerste is het uitermate belangrijk dat je graag samen aan projecten werkt.
Ten tweede zou je graag in de ondergrondse infra willen (blijven) werken
Ten derde heb je tenminste een afgeronde technische MBO/ HBO opleiding

Als dit twee keer 'ja' oplevert is onderstaande alleen maar een pré:
  • Je bent op de hoogte van marktontwikkelingen in de infra techniek
  • Je hebt ervaring met het leiden van projecten

Contact:
Mijn naam is Erwin Keurhorst en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via :06 – 30 76 38 48 of e.keurhorst@xelvin.nl. Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature.

Vergoeding

€3.250 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Het Energie landschap verandert razendsnel. Nieuwe technieken en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, waardoor ook van de professionals een hoge mate van specialisme wordt gevraagd. Het soort specialisme waar Xelvin Hoogspanningstechniek zich op richt. Het soort specialisme dat bijdraagt aan duurzaamheid.

Dagelijks lossen we capaciteitsvraagstukken op bij onze klanten, door het inzetten van technisch specialisten op MBO (niveau 4), HBO en universitair niveau. De techniek is ons kloppende hart. Met Werktuigbouwkundigen, Elektrotechnici en Bouwkundigen en dragen we bij aan de kwaliteit en ontwikkeling van Hoogspanningstechniek.

Dit doen wij niet alleen, maar werken hierin vanuit 15 kantoren en ruim 600 collega's. Kom jij in ons netwerk?

Locatie

Geldermalsen