Field Service Engineer

Geplaatst op 07 January 2020
  • Noord-Brabant
  • HBO
  • €2.500 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Functieomschrijving
In Weert maken wij de machines, testen wij ze en sturen ze op transport naar de uiteindelijke productielocatie van de klant. Als Field Service Engineer ben jij zowel aanwezig bij het opbouwen van de machine in Weert als wel bij de aflevering bij de klant waar je verantwoordelijk bent voor het inbedrijfstellen op locatie (inclusief synchroniseren, afstellen, controleren en testen).

Je bent veel onderweg (circa 60%), steeds werkzaam in andere culturen; geen werkplek is hetzelfde. Daar staat tegenover dat je onderdeel bent van een innovatieve organisatie die steeds het beste wil voor de klant en waar jij als eerste bij de klant de machine in bedrijf stelt.
Over het algemeen los je incidenten op de locatie van klanten op en voert projecten uit of implementeert projecten. Verder geeft je af en toe ‘training on the job’ en neem je deel aan audits en / of inspecties in de rol van een expert.
Ons streven is hierbij dat je met name van maandag t/m vrijdag reist en in de weekenden thuis bent.

Functie-eisen

Functie-eisen
  • Afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Mechatronica, Werktuigbouwkunde met affiniteit voor elektrotechniek of Elektrotechniek met affiniteit voor werktuigbouwkunde.
  • Reislustig en affiniteit met het bezoeken van klanten over de gehele wereld (met nadruk op Europa en het Midden-Oosten).
  • Het kunnen lezen van schema’s en tekeningen op elektrisch/elektronisch, mechanisch en pneumatisch gebied.
  • Kennis van en ervaring met office pakket is een pre.
  • Zelfstandig kunnen werken, besluitvaardig, proactief en flexibel.
  • Goede beheersing van de Engelse taal plus nog een andere taal (Duits, Spaans of Frans) is vereist.
• Kennis van de Nederlandse taal is geen vereiste, wel een pre.

Vergoeding

€2.500 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Beschrijving van het bedrijf
De divisie Packaging Technology is een van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van proces- en verpakkingstechnologie. Wij ontwikkelen en produceren, in de toekomst onder een nieuwe eigenaar, complete systemen voor de farmaceutische, voedings- en zoetwarenindustrie in meer dan 15 landen. Ben jij klaar om de huidige veranderingen vorm te geven met ons? Wil jij een bijdrage leveren aan de voeding en gezondheid van mensen, en daardoor de kwaliteit van leven verbeteren? Packaging Technology in Weert is een middelgrote en wereldwijd opererende organisatie gespecialiseerd in verticale verpakkingsoplossingen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren hightech verpakkingsmachines voor met name de voedings- en zoetwarenindustrie.