Functioneel Beheerder

Geplaatst op 05 February 2020
 • Limburg
 • MBO
 • €2.500 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van groenbeheer en vervangingsprojecten voor industriële klanten? Wij zijn gevraagd op zoek te gaan naar een Functioneel Beheerder Groen. Ook indien je geen ervaring hebt met groenbeheer kan deze vacature interessant voor je zijn, lees gerust verder!

Op de afdeling Asset Management Industrie is vanwege een vertrekkende medewerker een behoefte ontstaan voor een Functioneel Beheerder Groen. De afdeling beheert infrastructurele assets zoals groen, wegen en verhardingen en omheiningen voor industriële klanten. Waarin kom je terecht? Je komt terecht in een prettige en open werksfeer en een inspirerende industriële omgeving met ondersteunende collega’s. Ontwikkeling van de organisatie en medewerkers zijn de belangrijkste factoren en je werkt aan mooie en complexe projecten waar jij een beslissende bijdrage aan kunt leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beheer van een schapenweide op industrieterrein Chemelot, hoe origineel wil je het hebben?

Wat omhelst de functie? Je bent medeverantwoordelijk voor de omzet, kwaliteit en rendement. Dit vraagt van je dat je commercieel én organisatorisch sterk bent. Het betreft een rol met een breed scala aan werkzaamheden en onderwerpen zoals bijvoorbeeld Beheer & Informatiemanagement (BIM), kwaliteitsbeoordelingen, maatregelenplannen, kostenramingen en advisering op het gebied van beheer, onderhoud en aanleg en omtrent vergunningverlening.

Wat zijn je werkzaamheden als Functioneel Beheerder Groen?
 • Begeleiden, communiceren en aansturen van aannemers conform bestek/opdracht;
 • Overleg met opdrachtgevers over kwaliteitseisen, planning en uitvoering van werkzaamheden;
 • Opname en calculatie van werkzaamheden;
 • Overzicht, toezicht en bewaking van uren en kosten van projecten;
 • Communicatie over de afhandeling van werkzaamheden en terugkoppelen van meldingen naar het meldpunt;
 • Door klantgericht handelen voorkomen en oplossen van eventuele klachten of problemen.

Lees snel verder om erachter te komen of jij een aanvulling bent voor het team.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
 • Je hebt een diploma op minimaal MBO4 niveau in de richting van cultuur, infra, milieu of je hebt een diploma in een andere technische richting en je bent meer dan vaardig met de gevraagde werkzaamheden;
 • Je kan een inhoudelijke, adviserende en commerciële rol binnen beheer en projecten vervullen;
 • Vakgerichte opleidingen zijn jou niet vreemd (bijvoorbeeld RAW, VCA-Vol);
 • Ten slotte herken je jezelf in de volgende competenties: flexibel, proactief, ad-hoc, teamspeler en je kunt aan meerdere projecten tegelijkertijd werken.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen op een van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Bart Creusen en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via: + 31 (0)6 - 517 434 93 of b.creusen@xelvin.nl.

Vergoeding

€2.500 - €4.000 bruto per maand

Locatie

Zuid-Limburg