Inspecteur NEN 3140

Geplaatst op 17 January 2020
  • Groningen
  • MBO
  • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

In jouw rol als NEN 3140 Inspecteur, onderhoud je verschillende technische installaties conform de relevante wet- en regelgeving. Je inspecteert installaties, waarna je jouw bevindingen uitwerkt in een accurate NEN 3140 rapportage. Je weet alles omtrent installatie-eisen, normen en voorschriften. Je geeft technisch advies over installatiefouten en/of verbeteringen. Je bent bekend met het uitwerken van inspectieplannen (visueel, meting en beproeving en thermografisch) en rapportages en kan deze in begrijpelijke bewoordingen bespreken en toelichten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen van geconstateerde storingen en het verhelpen van de van de aangedragen verbeterpunten.

Functie-eisen

Je hebt een elektrotechnische of energie-technische achtergrond en kennis van de vakgebieden elektrotechniek, brandveiligheid en meet- en regeltechniek. Je hebt een afgeronde NEN3140 opleiding en hebt ervaring / kennis van een medische omgeving. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een dergelijke functie en bent in staat te adviseren, begeleiden en/of leiden. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn essentieel voor in deze functie.

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant, een groot ziekenhuis, is voor hun technische dienst op zoek naar een NEN 3140 inspecteur. De verantwoordelijkheid voor de elektrotechnische installaties (medisch en utiliteit) ligt hierbij in jouw handen!

Locatie

Groningen