Inspecteur/ Servicetechnicus E

Geplaatst op 17 March 2020
  • Groningen
  • MBO
  • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Inspecteur ben je primair verantwoordelijk voor het keuren van laagspanningsinstallaties volgens de geldende voorschriften en NEN normen bij onze opdrachtgevers, met als doel de continuïteit en veiligheid van installaties te garanderen. Je voert zelfstandig inspecties uit, daarbij wordt verwacht dat je de bevindingen duidelijk en leesbaar rapporteert voor de klant. Daarbij weet je ook verantwoord om te gaan met het ge- en verbruik van gereedschappen/apparatuur en materialen en met keuringsplannen, testprotocollen en contractvoorwaarden, om maar een paar aspecten te noemen.

Je kent de actuele installatie-eisen, normen en voorschriften en volgt de ontwikkelingen op je vakgebied op de voet. Gesignaleerde afwijkingen bespreek je met de klantverantwoordelijke, je bent proactief en denkt mee over verbetervoorstellen. Je loopt daarnaast niet weg voor wat E werkzaamheden; het verrichten van onderhoud, oplossen van een storing of een kleine regieklus. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding in elektrotechnische richting, aangevuld met vakspecialistische cursussen en trainingen. Scios scope 8 / Inspecteur laagspanningsinstallaties is een vereiste, of je bent bereid deze direct te gaan halen.
  • Enkele jaren relevante werkervaring als technicus E in een beheer & onderhoudsomgeving (utiliteit) en ervaring met inspectiewerkzaamheden.
  • Kennis NEN 3140 (installaties/arbeidsmiddelen) en NEN 1010 (opleveringsinspectie) is een must, kennis van NEN 3840 (hoogspanning), NEN 3134 (medische ruimtes), NEN 2767 (condities), thermogratie, IV-schap en ATEX is een pre.
  • Je werkt planmatig en gestructureerd en beschikt over goede schriftelijke communicatievaardigheden en bent PC-vaardigheden (MS Office).
  • De opdrachtgevers bevinden zich in de regio Noord Oost, je bent woonachtig in dit werkgebied en krijgt Groningen of Deventer als standplaats.

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant, een gerenomeerd landelijk installatiebedrijf, zorgt voor technologische voorzieningen in gebouwde omgevingen die zij ook beheren en onderhouden tegen de beste integrale kostprijs. Ze nemen bij hun klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Hierbij is het doel om de gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken zodat de mensen die hierin werkzaam zijn zich dag in en dag uit prettig voelen en optimaal kunnen presteren.

Locatie

Groningen / Deventer