Junior Engineer Werktuigbouwkunde

Geplaatst op 19 March 2020
  • Drenthe
  • MBO
  • €2.000 tot €2.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Voor deze functie zoeken wij iemand met ambitie en verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die in een klein en informeel team samen de handen uit de mouwen wil steken.

Hoe ziet de functie er uit?
Je werkt op de tekenkamer in een team van 2 tekenaars, een Lead Engineer en technisch inkoper. In deze rol krijg je veel verantwoordelijkheid. Je tekent in 3D de producten zoals aanhangwagens en containersystemen. Daarnaast help je met het optimaliseren van de producten, samen met het gehele team. Naast het werken met het team, pak je ook zelfstandig projecten op en krijg je hierin veel vrijheid.

HTS / NCH heeft een open, informele cultuur waar mensen met respect met elkaar omgaan. We vieren successen en hebben regelmatig personeelsuitjes en borrels, omdat we naast hard werken ontspanning ook belangrijk vinden. Werken bij HTS / NCH betekent werken in een omgeving waarin de termen familiegevoel, kennis en ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
Je bent een aanvulling wanneer je een afgeronde mbo of hbo opleiding hebt richting werktuigbouwkunde. Een pré is als je ervaring hebt met 3D tekenen. Ervaring in hydraulische componenten zal je zeker helpen in deze functie, maar is geen must.

Wat krijg je daar voor terug?
  • Een uitdagende baan in een informele sfeer
  • Intentie tot een vast dienstverband
  • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
  • Een salaris tussen de €2000 en €2500
  • Een baan waarin jij de mogelijkheid hebt je verder te ontwikkelen middels training en opleidingen
  • Het eerste jaar zal Xelvin 2/3 van je pensioenpremie betalen en betaal je zelf 1/3.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Wil je meer weten of ben jij al overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking. In deze situatie kunnen we middels Skype of telefonisch kennis maken. Als de situatie het weer toe laat ben je uiteraard ook welkom op één van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Marco Kikkert en ik help jou graag verder. Bij interesse, vragen, opmerkingen of een vrijblijvend gesprek kun je mij appen, bellen of mailen via; 06-30916949 of m.kikkert@xelvin.nl

Vergoeding

€2.000 - €2.500 bruto per maand

Locatie

Hoogeveen