Junior Projectleider (traineeship)

 • Emmen
 • HBO
 • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Vanaf de start werk je mee aan één of meer uitdagende projecten, zowel zelfstandig als in teamverband. Als onderdeel van je training kun je tijdelijk geplaatst worden bij verschillende afdelingen van KAEFER Nederland en op diverse locaties. Je brengt bezoeken aan het hoofdkantoor en de bouwplaatsen van KAEFER Benelux (Dordrecht) en KAEFER België (Sint-Niklaas), alsmede aan de moedermaatschappij KAEFER GmbH (Bremen). Op deze manier leer je in een sneltempo alle facetten van het bedrijf kennen. Je fungeert als rechterhand en sparringpartner voor de Business Unit Manager van de groeiende regio Noordoost Nederland. Je brengt de uitdagingen en knelpunten in kaart en doet, waar nodig, verbeterings- en veranderingsvoorstellen. Je geeft in sommige gevallen leiding aan meerdere werknemers. Deze functie kent een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wordt daarbij intensief begeleid en uitgedaagd door je mentor. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om zelf invulling te geven aan het traineeship. Na het traineeship heb je voldoende kennis en ervaring opgedaan om in te stromen als Junior Projectmanager regio Noordoost Nederland.

Wat bieden wij?
Een uitdagende fulltime baan in een dynamisch en internationaal bedrijf met een prettige werksfeer, een vernieuwend team en korte lijnen. Inzet, initiatief en resultaat worden gewaardeerd en gehonoreerd. Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder bieden we je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en zicht op een vast dienstverband.

Functie-eisen

Kandidaten dienen te beschikken over een afgeronde HBO-/WO-opleiding (Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of een andere technische opleiding). Daarnaast beschik je bij voorkeur over enige relevante werkervaring in een industriële werkomgeving.

Als toekomstig leidinggevende ben je daarnaast:
 • besluitvaardig
 • daadkrachtig
 • enthousiast
 • ambitieus
 • creatief

Je beschikt over overtuigingskracht, goede communicatieve vaardigheden en een groot analytisch vermogen. Verder kan je goed en doeltreffend samenwerken en je bent klant- en servicegericht. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent in het bezit van rijbewijs. Je bent woonachtig in de regio Noordoost Nederland. Bij voorkeur heb je een geldig VCA-vol certificaat.

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

KAEFER Nederland B.V. is dé specialist op gebied van multidisciplinaire onderhouds- en projectoplossingen in de industrie. De diensten omvatten onder andere steigerbouw, isolatie en asbestverwijdering, aangevuld met aanverwante activiteiten. Ze verrichten onze werkzaamheden op een uiterst vakkundige, efficiënte, klantgerichte en veilige wijze op diverse grote en kleine projecten in de Benelux. KAEFER Nederland is samen met KAEFER België en Luxemburg onderdeel van de multinational KAEFER in Bremen; een familiebedrijf dat al vele jaren tot de absolute wereldtop behoort op het gebied van industriële dienstverlening. Voortdurende ontwikkeling van personeel, methoden en producten staat bij KAEFER hoog in het vaandel!

Locatie

Emmen,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?