Junior Werkvoorbereider

Geplaatst op 14 November 2019
  • Groningen
  • MBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Vind jij diversiteit belangrijk in jouw werk en vind jij het leuk om de touwtjes in handen te hebben? Dan is deze vacature van Junior Werkvoorbereider wellicht iets voor jou. Wij zoeken wij de spreekwoordelijke spin in het web die het een uitdaging vindt om projecten van voorbereiding te begeleiden richting uitvoering. De werkzaamheden kunnen heel verschillend zijn, zo kun je op het ene moment een benodigde vergunning aanvragen en kijk je de andere keer er op toe dat afspraken worden nageleefd. Daarnaast zorg je voor het up to date houden van projectbestanden en ziet toe hoe werkprocessen en -procedures verlopen. Indien nodig geef je verbetervoorstellen zodat jij, als verbindende factor tussen de engineer en uitvoerder, er voor zorgt dat de werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk verlopen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze functie en weet mensen binnen de organisatie op de juiste wijze mee te krijgen. Uiteraard zijn onze collega's altijd bereid om jou overal bij te helpen!

Functie-eisen

Wanneer je een aanvulling bent voor onze organisatie:
  • Het zou mooi zijn als jij in bezit bent van een afgeronde MBO-4 diploma richting techniek, het zou helemaal mooi zijn als dit Elektrotechniek betreft, echter is dit geen eis;
  • Een verbinder, die sterk is plannen en organiseren met daarbij een goed analytisch denkvermogen;

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Henry Lap en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen: 06-13502498 of H.Lap@xelvin.nl. Ik voorzie jou graag voor meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf als een toegevoegde waarde voor de organisatie? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze Xelvin kantoren in Nederland!

Locatie

Regio Groningen