Junior Werkvoorbereider Elektrotechniek(utiliteit)

Geplaatst op 17 March 2020
  • Groningen
  • MBO
  • €2.250 tot €3.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Je werkt als junior werkvoorbereider elektrotechniek als rechterhand van een projectleider van kleinere projecten op de afdeling Beheer & Onderhoud. Je ondersteunt vanuit deze afdeling de processen, en de uitvoering vanuit kantoor. Je bent gericht op het proces en draagt er zorg voor dat de management systemen correct zijn bijgehouden. Tevens biedt je ook ‘ad hoc’ oplossingen voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens werkzaamheden. Je bent de spil in projecten en communiceert veelzijdig met interne en externe stakeholders.

Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. Onze opdrachtgever tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement, en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau. Het team Beheer & Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid en de collegiale sfeer.

Functie-eisen

  • Je bent in bezit van minimaal een diploma MBO Elektrotechniek niveau 4;
  • Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Gezien de complexiteit van het segment waarin je komt te werken is het van belang dat je kennis hebt van elektrotechnische installaties in gebouwen;

Om succesvol te zijn als werkvoorbereider elektrotechniek heb je een sterke passie voor installatietechniek. Het is voor jou gemakkelijk om te schakelen op verschillende niveaus, zowel met klanten, leveranciers als collega's. Je kunt snel schakelen tussen verschillende projecten en behoudt dan ook het overzicht. Je bent administratief goed onderlegd en je hebt een georganiseerde manier van werken. Samen met je team streef je naar het behalen van het beste eindresultaat.

Vergoeding

€2.250 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een bouwonderneming waar ruim 21.000 mensen werkzaam zijn binnen diverse werkmaatschappijen. De werkmaatschappij Bouw en Techniek richt zich op integrale technologische huisvestigingsvragen van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie. Dit multidisciplinair installatiebedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren, exploiteren en beheren van technische installaties(HVAC, Elektrotechniek, Beveiligingstechniek, Meet & regeltechniek) voor hoofdzakelijk utiliteitsbouw. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in duurzame energiesystemen.

Voor de afdeling Technisch Beheer(langdurig onderhoud) is Xelvin Installatietechniek op zoek naar een ambitieuze junior werkvoorbereider elektrotechniek!

Locatie

Groningen