Functieomschrijving

Ben jij bedreven in het ontwerpen van besturingsinstallaties en zoek je uitdagende projecten voor gerenommeerde klanten? We zijn momenteel op zoek naar een Lead E&I-engineer!

Je zult samenwerken met een team van enthousiaste collega's verspreid over onze locaties in Heerenveen, Zwolle en Nijkerk. Als onderdeel van onze Engineering afdeling zal de E&I-engineering groep verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van installaties. Dit omvat vertaling van specificaties naar ontwerpen, zorgen voor naleving van richtlijnen en normen, en het produceren van elektrotechnische schema's met behulp van CAD/CAE-systemen zoals Eplan, AutoCAD en StabiCAD.

Een typische werkdag omvat het opstellen van technische specificaties, ontwikkelen van E&I-ontwerpen en ondersteunen van junior engineers binnen een multidisciplinair team. We zijn op zoek naar een Lead E&I-engineer met ruime ervaring in besturingsinstallaties, bekendheid met Eplan, sterke communicatieve en analytische vaardigheden, en kennis van industriële processen en elektrische normen.

Functie-eisen

Naast technische bekwaamheid zoeken we naar een kandidaat met een afgeronde HBO-opleiding in elektrotechniek, een leergierige instelling en sterke sociale vaardigheden.
Als Lead E&I-engineer bieden we uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden, een competitief salaris, winstdelingsregeling, boeiende projecten en een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega's.

Als Lead E&I-engineer:

Beschik jij over ruime ervaring met het ontwerpen van besturingsinstallaties;
Heb je ruime ervaring met het CAD/CAE-systeem Eplan;
Ben je communicatief sterk en technisch analytisch;
Beschik je over kennis van industriële processen, elektrische richtlijnen en normen;
Beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Senior E&I-engineer die qua karakter, motivatie en technische kennis bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

Een techneut met een afgeronde HBO opleiding richting elektrotechniek.
Leergierig, technisch nieuwsgierig en iemand die zich wil blijven ontwikkelen.

Salaris

€3.500 - €6.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Deze opdrachtgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische dienstverlening en oplossingen op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek, en industriële informatietechnologie. Ze leveren onder andere besturingsinstallaties, elektrotechnische oplossingen en engineeringdiensten aan diverse klanten in verschillende sectoren, zoals de industrie, infrastructuur, en de maritieme sector. Hun expertise omvat onder meer het ontwerpen, installeren en onderhouden van complexe elektrische en automatiseringssystemen.

Meer informatie?
06-30783110 of M.jansen@xelvin.nl

Locatie

Zwolle
Michelle Jansen

Solliciteren of meer informatie?

Michelle Jansen
Managing Consultant

+31 (0)6 30 78 31 10 m.jansen@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 30 78 31 10
m.jansen@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?