Lead Engineer

Geplaatst op 03 January 2020
  • Overijssel
  • HBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Heb jij het in je om technisch richting te geven aan een project en van begin tot eind het technisch overzicht te behouden?

VONK, met hoofdkantoor in Zwolle en vestigingen in het Midden Oosten en Verre Oosten heeft meer dan 80 jaar ervaring en is een vooraanstaande speler in het bieden van electrical & instrumentation (E&I) en control & automation (C&A) oplossingen in de olie & gas en energie markten.

Iedere klant en elk project van VONK is uniek, maar hun missie blijft hetzelfde: de juiste innovatieve oplossing vinden voor de meest complexe uitdagingen. VONK besteedt veel tijd aan het in kaart brengen van iedere situatie om te kunnen komen met maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van elke klant. VONK bezit de expertise, specialistische kennis en contacten om elk project succesvol te maken en kostenbesparing voor hun klanten te realiseren.

Voor deze ontwikkelende en groeiende onderneming zijn we op zoek naar een Lead Engineer.

Wat ga je doen?
Als Lead Engineer bij Vonk ben jij de spil in het project van kop tot staart. Je maakt zelf het systeemontwerp en staat daarvoor direct in contact met de klant. Je bent in staat problemen analytisch en modelmatig te benaderen. Je maakt specificaties voor de grote inkoopdelen en begeleidt het multidisciplinaire detail ontwerp. Je bent technisch verantwoordelijk voor de uitvoering van het contract. Je stuurt engineers aan in de disciplines power electronics en electronics control. Je bereidt de uit te voeren werkzaamheden op site voor en instrueert Commissioning Engineers. Als de installatie naar verwachting functioneert, de klant tevreden en de SAT (Site Acceptance Test) met positief resultaat is afgerond, is het project voor jou én je team een succes.

Je hebt voor jouw project regelmatig overleg en afstemming met toeleveranciers en Project Managers. Daarnaast ondersteun jij de teams Sales, Services en de Workshop met jouw technische knowhow.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
Bij voorkeur een technisch afgeronde studie op universitaire niveau in de richting van meet- en regeltechniek, electronics of vergelijkbaar. Een afgeronde hbo studie met de nodige werkervaring is ook een optie. Tevens ben je oplossings- en klantgericht, zelfstandig en een echte team player.

Wat krijg je hiervoor terug?
  • Een werkgever waarbij je bijdraagt aan verduurzaming
  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen en business closing days
  • Een baan waarin jij de mogelijkheid hebt je verder te ontwikkelen middels training en opleidingen
  • Het eerste jaar zal Xelvin 2/3 van je pensioenpremie betalen en betaal je zelf 1/3.
Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Wil je meer weten of ben jij al overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek op een van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Marco Kikkert en ik help jou graag verder. Bij interesse, vragen, opmerkingen of een vrijblijvend gesprek kun je mij appen, bellen of mailen via; 06-30916949 of m.kikkert@xelvin.nl

Locatie

Zwolle