Loodgieter

Geplaatst op 19 March 2020
  • Noord-Brabant
  • MBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Werken met een verantwoordelijkheid voor leidingwerk, installaties, sanitair en de inrichting van complexe machinekamers aan boord van luxe jachten? Vind jij het ook belangrijk om in een hecht team te werken waar eerlijkheid en een informele sfeer voor op staat? Dan is dit absoluut de functie voor jou!

Over de functie
Als Allround Monteur Installatietechniek installeer je onderdelen van de sanitaire installaties en houd je je bezig met verschillende werkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkunde en installatietechniek. Je werkt aan boord aan de hand van de technische tekeningen die jouw voorman je heeft gegeven. De superjachtbouw kent geen grenzen, wat betekent dat je werkt met complexe, hightech installaties in diverse ruimtes. Omdat de ruimtes aan boord krap kunnen zijn, zal je veel werkzaamheden in overleg met collega’s van overige disciplines moeten afstemmen. Hiervoor heb jij uiteraard geduld en begrip!

Functie-eisen

Om deze functie optimaal te kunnen bekleden, dien je te voldoen aan de volgende functie eisen:
  • Een afgeronde MBO opleiding in de richting werktuigbouwkunde of installatietechniek;
  • Enige werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Een flexibele en proactieve instelling.

Tevens vinden we het leuk als je jouw passie voor techniek op verschillende vlakken tot uiting kunt brengen, zelfstandig aan de slag kunt en in oplossingen denkt. Je bent niet op je mondje gevallen en bent sociaal.

Wat bieden wij jou?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op basis van een detacheringscontract bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je overgenomen wordt op vast contract. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting.

Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €2200,- en €2900,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • 24 vakantiedagen.

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een superjachtbouwer in het luxesegment. Droomjachten worden in opdracht van de klant ontworpen. Grenzen voor het ontwerp, de kwaliteit en de prestaties worden verlegd om het hoge niveau van de jachten te blijven evenaren.

Mijn naam is Eva Polman en ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin kantoren.

Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via:
06 - 10 04 16 26 of e.polman@xelvin.nl

Locatie

Noord-Brabant