Maintenance Field Planner E&I

Geplaatst op 12 February 2020
  • Limburg
  • MBO
  • €2.750 tot €4.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Wil jij ervoor zorgen dat technicians hun werk zonder problemen kunnen uitvoeren waarbij jij verantwoordelijk bent voor een werkorder vanaf het begin tot het en met het technisch afsluiten? Wij zijn gevraagd op zoek te gaan naar een Maintenance Field Planner/Werkvoorbereider E&I. Lees gerust verder!

In de business unit Maintenance is een behoefte ontstaan voor een Maintenance Field Planner/Werkvoorbereider E&I. Deze businessunit verleent aan wereldwijde spelers in de chemie site en manufacturing services. Maar niet zomaar services... Ze zijn van world-class niveau om de doelstellingen van de klanten te blijven realiseren.

Wat omhelst de functie? Begroten, plannen, voorbereiden en bewaken van de werkzaamheden van de E&I uitvoeringsgroep, zodat opdrachten en werkzaamheden tijdig en efficiënt kunnen worden uitgevoerd, binnen overeengekomen tijdspad.

Wat zijn je werkzaamheden als Maintenance Field Planner/Werkvoorbereider E&I?
  • Verantwoordelijk zijn voor werkvoorbereiding van werkorders inclusief calculaties, offerte aanvragen en het bestellen van materialen;
  • Optreden als kennisdrager van arbeidsveiligheid;
  • Ervoor zorgen dat na het gereed melden van orders de kwaliteit geëvalueerd wordt om continue te blijven verbeteren.

Lees snel verder om erachter te komen of jij een aanvulling bent voor het team.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
  • Je hebt een diploma op MBO4 niveau in de richting van elektrotechniek, of in een andere technische richting en je bent meer dan vaardig met de gevraagde werkzaamheden;
  • Je kan een technisch inhoudelijke, adviserende en commerciële rol binnen een industriële onderhoudsomgeving vervullen;
  • Vakgerichte opleidingen en systemen zijn jou niet vreemd (SAP PM, VCA e.d.);
  • Ten slotte herken je jezelf in de volgende competenties: veiligheid, klantgericht, plannen en organiseren, kwaliteitgericht, besluitvaardig, oordeelsvorming.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen op een van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Bart Creusen en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via: + 31 (0)6 - 517 434 93 of b.creusen@xelvin.nl.

Vergoeding

€2.750 - €4.250 bruto per maand

Locatie

Zuid-Limburg