• Samenwerken vanuit een gedeelde passie.
 • Jouw expertise bepaalt de koers van de toekomst op zee.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan het opzetten van een nieuwe businessline binnen Xelvin? Heb je de ambitie bij te dragen aan de groei van je teamleden en het potentieel van zowel jezelf als je collega's te maximaliseren? Zoek je naar een team waarin collegialiteit en prestatie hand in hand gaan en waar plezier in het werk centraal staat? Als je ervaring hebt in detachering van professionals en affiniteit hebt met of zelfs ervaring in de maritiem en offshore branche, dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Ons specialisme Jacht- en Scheepsbouw gaan wij uitbreiden naar Maritiem & Offshore. In lijn met deze ontwikkeling en onze voortdurende groei, zoek ik uitbreiding van het team met een ambitieuze Operationeel Manager om onze businessline Maritiem & Offshore in Gorinchem verder op de kaart te zetten. Onze activiteiten zijn landelijk verspreid, maar onze kantoren bevinden zich in Gorinchem en Heerenveen. Je wordt verantwoordelijk voor locatie Gorinchem, maar werkt nauw samen met de collega's uit Heerenveen.

Als Operationeel Manager bouw je voortdurend aan je ervaren team en ben je naast meewerkend voorman ook coach van je collega’s. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en onderneemt stappen om nieuwe klanten en kandidaten aan te trekken.

Jouw taken omvatten onder andere:
 • Het ontwikkelen van kennis van de lokale markt en het maken van strategische keuzes voor focusbranches, klanten en prospects.
 • Het opstellen van een operationeel plan om de omzet- en margedoelstellingen te behalen.
 • Het aannemen, coachen en ontwikkelen van de managing consultants en recruiters.
 • Het participeren in relevante lokale en regionale netwerken.

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je goed binnen ons team past, wat betekent dat je teamspirit hoog in het vaandel draagt. Een gezonde dosis humor is ook belangrijk, aangezien we ontspanning en plezier net zo belangrijk vinden. Je bent een waardevolle aanvulling op ons team als je:
 • Minimaal hbo-werk- en denkniveau hebt.
 • Enkele jaren ervaring hebt in technische detachering, bij voorkeur als leidinggevende.
 • Kennis hebt van en/of affiniteit hebt met de maritieme sector.
 • Naast dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst, ook de Engelse taal beheerst.
 • Ondernemend, proactief en energiek bent.

Dit bieden wij:
 • Een basissalaris tussen € 4.250,- en € 5.500,-, afhankelijk van je ervaring als operationeel manager en jouw deskundigheid.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw teamresultaten en die van de organisatie.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, ook voor privégebruik.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, op onze kosten.
 • Boeiende trainingen en opleidingen voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby's. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.

Het allerbelangrijkste: jouw leuke collega’s. Bij Xelvin vormen we een hecht team dat niet alleen tijdens de werkuren, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten samenkomt. We hebben een eigenzinnige benadering, niet te serieus, wel altijd duidelijk en soms met een vleugje zelfspot.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden en ben jij onze nieuwe Operationeel Manager? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marck de Bont (Businessline Manager) via 06 - 13 46 95 11 voor meer informatie.

Salaris

€4.250 - €5.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Met onze 13 vestigingen in Nederland zijn wij een landelijke ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseurs en sparringpartners. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Gorinchem

Solliciteren of meer informatie?

Selma Cimen
HR adviseur

+31 (0)6 30 91 69 49 s.cimen@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 30 91 69 49
s.cimen@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?