Managing Consultant

 • Doetinchem
 • HBO
 • €2.500 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

De arbeidsbemiddeling is jouw werkveld en je bent toe aan een volgende stap in de technische detachering? Dan zoeken wij jou! Voor ons kantoor in Doetinchem zoeken wij een nieuwe collega in de rol van Managing Consultant.

Als Managing Consultant bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek én arbeidsbemiddeling. Je doet jouw werk 360 graden. Dat wil zeggen: je voert sollicitatiegesprekken met technische kandidaten, acquireert nieuwe opdrachten en nieuwe klanten, geeft loopbaanadvies aan technici en bezoekt relaties en medewerkers op de werkvloer. In al deze facetten laat je jouw kwaliteiten als peoplemanager zien. Je hebt dus tegelijkertijd de pet op van Accountmanager, Recruiter en Fieldmanager.

Functie-eisen

Profiel:
Als je op zoek bent naar een commerciële functie, wil je een sparringspartner zijn voor onze klanten en kandidaten en je hebt affiniteit met de techniek dan past deze functie bij jou.

Wij zoeken een kandidaat die 1 a 2 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling heeft en zich verder wil ontwikkelen in de technische detachering. Maar ben je een starter op de arbeidsmarkt, heb je een afgeronde commerciële opleiding en affiniteit met de arbeidsbemiddeling schroom dan niet om te reageren.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële en/of technische richting;
 • Je hebt minimaal 1 a 2 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en de 360-graden-rol;
 • Je beschikt over een gedreven commerciële drive en gaat graag een uitdaging aan... ook als iemand zegt dat het niet kan!
Kernwoorden: proactieve houding, positieve mindset, communicatief, klantgericht, ondernemend.

Wij vinden het belangrijk dat jij samen met ons onze ambities nastreeft en vinden het daarom vooral belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden:
 • Ondernemend: Jij deinst niet terug voor een commerciële uitdaging, jij gaat voor het hoogst haalbare voor onze klanten en kandidaten.
 • Zelfbewust: Jij bent je er van bewust van er nodig is om resultaten te behalen en wat daarin van jouw wordt gevraagd. Daarbij sta je open voor ontwikkeling.
 • Betrokken: Jij weet wat er speelt bij klanten en medewerkers, omdat jij altijd in verbinding staat met ze.

Wat hebben wij te bieden?
Een prettige, informele werkomgeving met veel ambitie, uitdaging, verantwoordelijkheid en dynamiek

 • Salaris tussen de € 2.500,- en € 4.000,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Leaseauto en telefoon met abonnement van de zaak. Deze mag je natuurlijk ook privé gebruiken.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Het allerbelangrijkste: jouw collega’s. De identiteit van Xelvin. Een hechte club; dat merk je vooral tijdens de gezellige gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. O ja, en we zijn een tikkeltje eigenzinnig. We doen de dingen op onze manier. Ook als het breekt met de norm of de verwachting van anderen. Niet te serieus, maar wel altijd duidelijk. Zodat mensen altijd weten wat ze aan ons hebben. Voeg daar een vleugje zelfspot aan toe en je hebt ons in een notendop.

Enthousiast? Laten we gewoon snel kennis maken!
Mijn naam is Ryan Hooikammer en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie.
Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : +31 6 820 926 82 of r.hooikammer@xelvin.nl

Vergoeding

€2.500 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringspartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waarmaken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg onze drang naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Doetinchem, Gelderland, Nederland

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?