Managing Consultant

Geplaatst op 07 April 2020
  • Alkmaar & Amsterdam
  • HBO
  • €2.750 tot €3.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij degene die het voortouw neemt in de vriendengroep om dingen te organiseren, is verbinden jouw 2de natuur en heb je interesse in drijfveren van mensen? Wij zoeken een nieuwe collega voor onze kantoren Alkmaar en Amsterdam die de rol van Managing Consultant gaat vervullen. In het onderstaande verhaal wil ik je graag meenemen in onze organisatie en de functie inhoud.

In totaal bestaat de organisatie uit 75 mensen waaronder consultants, recruiters, field managers en een sterke backoffice. Ons gemeenschappelijk doel is om medewerkers in contact te brengen met de mooiste bedrijven en hen loopbaanperspectieven te bieden. De regio heeft twee kantoren in Alkmaar en Amsterdam. Hiddo Kooistra, Manuel Stouthart, Sjoerd Blanker, Kim Oostendorp, Liza Snijders en Frank Reinders werken samen met mij op deze kantoren. Samen hebben wij jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling.

Hoe ziet jouw dag eruit als Managing Consultant?
Je begint de dag met een overleg met je collega’s Manuel, Hiddo, Sjoerd, Kim, Liza en Frank over welke afspraken er die dag zijn. Jij hebt een aantal intakes met kandidaten voor diverse vacatures terwijl je collega mee gaat op sollicitatie met een kandidaat. Je andere collega heeft dit traject afgelopen week al afgerond en heeft een contractbespreking. Deze dynamiek levert veel energie op waar je samen de weg naar succes bewandeld. Helaas is niet elk sollicitatiegesprek een match en vraag je hulp bij je collega’s of zij nog geschikte mensen kennen voor jou vacature.
Naast het werven van nieuwe medewerkers begeleid je de mensen die voor je werken. Je hebt voortgangsgesprekken bij de bedrijven en inventariseert ontwikkel- en scholingsbehoeftes.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?

  • Hbo opleiding
  • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is mooi meegenomen.

Wij bieden
In ons vak maken wij veel kilometers om bedrijven en kandidaten te leren kennen. Voor ons is het dan ook meer dan logisch dat er een leaseauto en telefoon bij de functie wordt gegeven. We vergeten het zelf vaak te vertellen, maar een lunch van de zaak hoort erbij. Het enige wat je zelf mag doen is de tafel dekken en je broodje smeren. Naast je basissalaris hebben wij een jaarlijkse bonus die afhankelijk is van je eigen prestaties en landelijk resultaat.

Misschien denk je er nog niet aan, maar wat betreft de verre toekomst, wij betalen 2/3 van je pensioen premie en jij 1/3. Na jouw eerste succesvolle contracttermijn is het mijn intentie om voor onbepaalde tijd aan elkaar verbonden te zijn.

Contact
Mijn naam is Arend van Essen en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functies. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 - 13 52 29 99 of a.vanessen@xelvin.nl

Vergoeding

€2.750 - €3.750 bruto per maand

Locatie

Alkmaar & Amsterdam