Managing Consultant

Geplaatst op 07 oktober 2020
 • Apeldoorn
 • HBO
 • €3.000 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling en ben je toe aan jouw volgende stap, waarin je kunt (door)groeien en ontwikkelen in de detachering? Jij bent commercieel, vindt new business genereren een gave uitdaging en je hebt affiniteit met Food, Chemie en Pharma. Dan zoeken wij jou!
Voor ons kantoor in Apeldoorn zoeken wij een nieuwe collega in de rol van Managing Consultant LaboratoriumTechniek.

Functie
Als Managing Consultant bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de wereld van techniek én arbeidsbemiddeling. We zoeken een consultant die zijn focus deels wil leggen op het genereren van new business. Daarbij is jouw werkgebied landelijk. Nieuwe relaties opbouwen en een brede klantenkring neerzetten. Je doet jouw werk 360 graden. Dat wil zeggen: je acquireert nieuwe opdrachten, doet intakes met kandidaten, geeft loopbaanadvies aan technici en bezoekt relaties en medewerkers op de werkvloer. Je hebt dus tegelijkertijd de pet op van Accountmanager, Recruiter en Fieldmanager. En altijd met onze persoonlijke Xelvin-aanpak: doelgericht, eigenzinnig en betrokken.

Jouw werkdag als Managing Consultant bij Xelvin
‘Hey, goedemorgen! Koffie?’ ‘Ja, lekker!’
Leuk om weer op kantoor te zijn! De afgelopen dagen veel bij klanten geweest en diverse zoommeetings vanuit huis gedaan. Vandaag een gezellige start van de dag samen met je collega’s. Tijd om je computer op te starten. Eerst maar eens de administratie bijwerken. Dan is dat maar achter de rug. Vervolgens stap je in jouw leaseauto. Op naar één van je klanten. Daar heb je niet alleen een gesprek over het invullen van vacatures, maar gaat het gesprek ook over de ontwikkelingen in de markt en de uitdagingen van de klant. Na het gesprek loop je ook direct bij één van jouw medewerkers langs om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk.

‘Is het al zo laat?’
De tijd is voorbij gevlogen. Snel richting kantoor voor een gezamenlijke lunch. Met een goed gevulde maag nog even een potje tafelvoetballen om vervolgens weer aan de slag te gaan. Eerst even je mail en agenda checken. Tijd om een afspraak met een kandidaat voor te bereiden. Een uur later staat hij op de stoep voor een intake. Een goede kandidaat! Meteen voorstellen bij de klant. Geen tijd te verliezen.

Aan het einde van de dag krijg je een belletje van een klant waar je vorige week een goede kandidaat hebt voorgesteld. De boodschap: Jouw voorgestelde kandidaat mag starten. Dat is pas goed nieuws! Dit succes vier je natuurlijk samen met je collega’s.
Aan het einde van de dag gris je de map op je bureau mee naar huis. Morgen staat er namelijk een toffe training op het programma. Daarna lekker vrije tijd.

Functie-eisen

Als je op zoek bent naar een volgende stap in jouw carrière in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Wij zoeken namelijk een kandidaat die met twee handen doorgroeimogelijkheden aanpakt en zich verder wil ontwikkelen.
De wereld van de arbeidsbemiddeling is voor jou bekend terrein. Je weet makkelijk een netwerk op te bouwen, waarbij je in staat bent om het beste uit jezelf, de opdrachtgevers en de medewerkers halen. Je bent gedreven en weet plannen om te zetten in concrete acties en resultaten. Een klantgerichte Managing Consultant.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, het liefst in een commerciële richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling;
 • Je beschikt over een gedreven commerciële instelling en bent communicatief vaardig;
 • Je hebt ervaring in acquisitie van opdrachten en in het recruiten van goede technici;
 • Je bent een zelfstarter en je kan zelfstandig werken;
 • Je bent stressbestendig en bewaart het overzicht in verschillende werkzaamheden.

Wij vinden het belangrijk dat jij samen met ons onze ambities nastreeft en vinden het daarom vooral belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden:
 • Ondernemend: Jij deinst niet terug voor een commerciële uitdaging, jij gaat voor het hoogst haalbare voor onze klanten en kandidaten.
 • Zelfbewust: Jij bent je er van bewust van er nodig is om resultaten te behalen en wat daarin van jouw wordt gevraagd. Daarbij sta je open voor ontwikkeling.
 • Betrokken: Jij weet wat er speelt bij klanten en medewerkers, omdat jij altijd in verbinding staat met ze.

Wat hebben wij te bieden?
Een prettige, informele werkomgeving met veel ambitie, uitdaging, verantwoordelijkheid en dynamiek
 • Salaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Leaseauto en telefoon met abonnement van de zaak. Deze mag je natuurlijk ook privé gebruiken.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Het allerbelangrijkste: jouw collega’s. De identiteit van Xelvin. Een hechte club; dat merk je vooral tijdens de gezellige gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. O ja, en we zijn een tikkeltje eigenzinnig. We doen de dingen op onze manier. Ook als het breekt met de norm of de verwachting van anderen. Niet te serieus, maar wel altijd duidelijk. Zodat mensen altijd weten wat ze aan ons hebben. Voeg daar een vleugje zelfspot aan toe en je hebt ons in een notendop.

Enthousiast? Laten we gewoon snel kennis maken!
Contact
Mijn naam is Alrik Lamberink, RegioDirecteur van onze special Xelvin LabaratoriumTechniek, en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie.
Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 42 57 11 93 of a.lamberink@xelvin.nl

Vergoeding

€3.000 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringspartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waarmaken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg onze drang naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder. Wil je meer over Xelvin en onze Xelvin-aanpak weten bekijk dan onze website: https://www.xelvin.nl

Locatie

Apeldoorn

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?