Managing Consultant

Geplaatst op 09 november 2020
 • Gorinchem
 • HBO
 • €3.000 tot €3.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Managing Consultant
Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling, ben jij commercieel gedreven, is verbinden jouw 2de natuur en heb jij een duidelijke affiniteit met de jachtbouw? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Voor ons kantoor in Gorinchem zoeken wij een nieuwe collega in de rol van Managing Consultant.

Functie
Als Managing Consultant bij Xelvin Jacht- en Scheepsbouw ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van de luxe jachtbouw, de techniek én arbeidsbemiddeling. Je doet jouw werk 360 graden. Dat wil zeggen: je doet intakes met kandidaten, acquireert nieuwe opdrachten, geeft loopbaanadvies aan technici en bezoekt relaties en medewerkers op de werkvloer. En altijd met onze persoonlijke Xelvin-aanpak: doelgericht, eigenzinnig en betrokken. Je hebt dus tegelijkertijd de pet op van Accountmanager, Recruiter en Fieldmanager. En dat mag je dagelijks doen in de bijzondere wereld van de luxe jachtbouw.

Jouw werkdag als Managing Consultant bij Xelvin
‘Hey, goedemorgen! Koffie?’ ‘Ja, lekker!’
Leuk om weer op kantoor te zijn! De afgelopen dagen veel bij klanten geweest en diverse zoommeetings vanuit huis gedaan. Vandaag een gezellige start van de dag samen met je collega’s. Tijd om je computer op te starten. Eerst maar eens de administratie bijwerken. Dan is dat maar achter de rug. Vervolgens stap je in jouw leaseauto. Op naar één van je klanten. Daar heb je niet alleen een gesprek over het invullen van vacatures, maar gaat het gesprek ook over de ontwikkelingen in de markt en de uitdagingen van de klant. Na het gesprek loop je ook direct bij één van jouw medewerkers langs om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk.

‘Is het al zo laat?’
De tijd is voorbij gevlogen. Snel richting kantoor voor een gezamenlijke lunch. Met een goed gevulde maag nog even een potje tafelvoetballen om vervolgens weer aan de slag te gaan. Eerst even je mail en agenda checken. Tijd om een afspraak met een kandidaat voor te bereiden. Een uur later staat hij op de stoep voor een intake. Een goede kandidaat! Meteen voorstellen bij de klant. Geen tijd te verliezen.

Aan het einde van de dag krijg je een belletje van een klant waar je vorige week een goede kandidaat hebt voorgesteld. De boodschap: Jouw voorgestelde kandidaat mag starten. Dat is pas goed nieuws! Dit succes vier je natuurlijk samen met je collega’s.
Aan het einde van de dag gris je de map op je bureau mee naar huis. Morgen staat er namelijk een toffe training op het programma. Daarna lekker vrije tijd.

Functie-eisen

Profiel
Als je op zoek bent naar een tweede of derde stap in jouw carrière in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Wij zoeken namelijk een kandidaat die zich verder wil ontwikkelen en ambitie heeft. De wereld van de (technische) arbeidsbemiddeling is voor jou bekend terrein. Daarin ben jij in staat om het beste uit jezelf, de opdrachtgevers en de medewerkers halen. Je bent gedreven en weet plannen om te zetten in concrete acties en resultaten. Een klantgerichte Managing Consultant.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling;
 • Je beschikt over een gedreven commerciële instelling en bent communicatief vaardig;
 • Je hebt ervaring in acquisitie van opdrachten en in het recruiten van goede technici;
 • Je bent stressbestendig en bewaart het overzicht in verschillende werkzaamheden.

Wij vinden het belangrijk dat jij samen met ons onze ambities nastreeft en vinden het daarom vooral belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden:
 • Ondernemend
Jij deinst niet terug voor een commerciële uitdaging. Jij wil graag een mooi resultaat neerzetten. In een ambitieuze omgeving met ontwikkelingsmogelijkheden kom jij het beste tot je recht. Een informele omgeving met een doelgerichte mindset. Of het nu gaat om de commerciële resultaten of tijdens het darten of tafeltennissen met je collega’s tijdens de pauze, jij gaat voor het hoogst haalbare.
 • Zelfbewust
Jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme zorgen er voor dat je graag inhoudelijk mee denkt met onze klanten, kandidaten en gedetacheerde medewerkers. Je bent je er van bewust wat daarvoor nodig is en wat daarin van jou wordt gevraagd. De laatste trends en ontwikkelingen volg jij op de voet. Je weet namelijk als geen ander dat je als specialist moet weten waar je het over hebt.
 • Betrokken
Het liefst werk je in een team aan gezamenlijke successen. Die successen vier je natuurlijk samen! En ook klanten en medewerkers kunnen van jou regelmatig een belletje verwachten met de vraag ‘hoe gaat het?’. Niet bemoeizuchtig, maar zeker wel betrokken.
Wat hebben wij te bieden?
Een prettige, informele werkomgeving met veel ambitie, uitdaging, verantwoordelijkheid en dynamiek
 • Salaris tussen de € 3.000,- en € 3.750,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Leaseauto en telefoon met abonnement van de zaak. Deze mag je natuurlijk ook privé gebruiken.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Het allerbelangrijkste: jouw collega’s. De identiteit van Xelvin. Een hechte club; dat merk je vooral tijdens de gezellige gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. O ja, en we zijn een tikkeltje eigenzinnig. We doen de dingen op onze manier. Ook als het breekt met de norm of de verwachting van anderen. Niet te serieus, maar wel altijd duidelijk. Zodat mensen altijd weten wat ze aan ons hebben. Voeg daar een vleugje zelfspot aan toe en je hebt ons in een notendop.

Enthousiast en voldoe jij aan ons profiel? Laten we gewoon snel kennis maken!
Mijn naam is Marck de Bont en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie.
Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen of mailen via : 06-13469511 of m.debont@xelvin.nl

Vergoeding

€3.000 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringspartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waarmaken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg onze drang naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.
Wil je meer over Xelvin en onze Xelvin-aanpak weten ga dan naar onze website: https://www.xelvin.nl/werken-bij-xelvin/

Locatie

Gorinchem

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?