Managing Consultant

Geplaatst op 18 december 2020
 • Enschede
 • HBO
 • €3.000 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Managing Consultant (Apeldoorn & Enschede)
Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling en ben je toe aan jouw volgende stap in de technische detachering, waarin je kunt (door)groeien en ontwikkelen? Jij bent commercieel, een sparringspartner voor onze klanten en kandidaten en hebt affiniteit met de techniek. Dan zoeken wij jou!
Voor ons kantoor in Enschede en/of Apeldoorn zoeken wij nieuwe collega’s in de rol van Managing Consultant.

Functie
Als Managing Consultant bij Xelvin ben je dagelijks actief binnen de wereld van techniek én arbeidsbemiddeling. We zoeken een consultant die zijn focus deels wil leggen op het bemiddelen van kandidaten voor de Bouw en/of Infra, Milieu & Groen in Enschede en/of Apeldoorn en omgeving.
Onze bestaande relaties uitbouwen en vooral ook nieuwe relaties opbouwen. Je doet jouw werk 360 graden. Dat wil zeggen: je doet intakes met kandidaten, acquireert nieuwe opdrachten, geeft loopbaanadvies aan technici en bezoekt relaties en medewerkers op de werkvloer. Je hebt dus tegelijkertijd de pet op van Accountmanager, Recruiter en Fieldmanager. En altijd met onze persoonlijke Xelvin-aanpak: doelgericht, eigenzinnig en betrokken.
Aangezien wij met ons specialisme Bouw, Infra, Milieu & Groen sterk aan het groeien zijn verwachten wij van jou dat je goed zelfstandig kunt werken en kennis hebt van de branche.
Bevlogenheid en vrijheid zijn de sleutelwoorden in jouw rol binnen ons team.

Functie-eisen

Profiel
Als je op zoek bent naar een vervolg stap in jouw carrière in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Wij zoeken namelijk een kandidaat die met twee handen doorgroeimogelijkheden aanpakt en zich verder wil ontwikkelen. Maar vooral ook een gedreven commercieel die energie krijgt van het uitbreiden en neerzetten van een loyale klantenkring bij (gemeentelijke)overheden, aannemers en adviesbureaus. Kennis van de Bouw of Infra Milieu en groen is een pre.

De wereld van de arbeidsbemiddeling in de regio Enschede en/of Apeldoorn is voor jou bekend terrein. Je weet makkelijk een netwerk op te bouwen in dit gebied, waarbij je in staat bent om het beste uit jezelf, de opdrachtgevers en de medewerkers halen. Je bent gedreven en weet plannen om te zetten in concrete acties en resultaten. Een klantgerichte Managing Consultant.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële en/of technische richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling;
 • Je beschik over technische kennis of affiniteit met de Bouwkunde of Infra, Milieu & Groen;
 • Je beschikt over een gedreven commerciële instelling en bent communicatief vaardig;
 • Je hebt ervaring in acquisitie van opdrachten en in het recruiten van goede technici;
 • Je bent stressbestendig en bewaart het overzicht in verschillende werkzaamheden.

Wij vinden het belangrijk dat jij samen met ons onze ambities nastreeft en vinden het daarom vooral belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden:
 • Ondernemend: Jij deinst niet terug voor een commerciële uitdaging, jij gaat voor het hoogst haalbare voor onze klanten en kandidaten.
 • Zelfbewust: Jij bent je er van bewust van er nodig is om resultaten te behalen en wat daarin van jouw wordt gevraagd. Daarbij sta je open voor ontwikkeling.
 • Betrokken: Jij weet wat er speelt bij klanten en medewerkers, omdat jij altijd in verbinding staat met ze.

Wat hebben wij te bieden?
Een prettige, informele werkomgeving met veel ambitie, uitdaging, verantwoordelijkheid en dynamiek
 • Een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een net bonussysteem.
 • Een onboardingtraject met andere nieuwe collega’s en opleidingen die er voor zorgen dat je zeker bent dat je blijft ontwikkelen.
 • Leaseauto en telefoon met abonnement van de zaak. Deze mag je natuurlijk ook privé gebruiken.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Het allerbelangrijkste: jouw collega’s. De identiteit van Xelvin. Een hechte club; dat merk je vooral tijdens de gezellige gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. O ja, en we zijn een tikkeltje eigenzinnig. We doen de dingen op onze manier. Ook als het breekt met de norm of de verwachting van anderen. Niet te serieus, maar wel altijd duidelijk. Zodat mensen altijd weten wat ze aan ons hebben. Voeg daar een vleugje zelfspot aan toe en je hebt ons in een notendop.

Enthousiast? Laten we gewoon snel kennis maken!
Contact
Mijn naam is Frank Kuipers, regio Directeur op ons kantoor in Enschede, en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie.
Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen op 06-23285567 of mailen via f.kuipers@xelvin.nl

Vergoeding

€3.000 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringspartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waarmaken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg onze drang naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder. Wil je meer over Xelvin en onze Xelvin-aanpak weten ga dan naar onze website: https://www.xelvin.nl/werken-bij-xelvin/

Locatie

Enschede

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?