Managing Consultant

 • Eindhoven en omgeving
 • HBO
 • €2.750 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Hey aanstaande collega! Ja, jij. Wil jij acteren op Champions League niveau binnen de technische arbeidsbemiddeling? Dan zouden wij wel eens goed bij elkaar kunnen passen. Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder. Onze normen en waarden zorgen voor persoonlijke aanpak richting klant en medewerker en geven een gevoel van vrijheid en trots.

Maar hoe trigger je nu een nieuwe collega om bij ons te komen werken? Laten wij anders meteen beginnen met de Fun Facts. Pakken we erna door naar jouw werkdag.
 • Het belangrijkste dat wij jou kunnen bieden zijn de cultuur en jouw collega’s. Cultuur moet je vooral voelen, maar in woorden samengevat: eigenzinnig, doelgericht en hecht. Ben je bang om je huidige collega’s te gaan missen? Geen zorgen, je nieuwe collega’s binnen Xelvin proberen je snel thuis te laten voelen;
 • Uiteraard heb je vaste lasten en wil je graag een cent overhouden. Daarom bieden wij jou een bruto maandsalaris van € 2.750 tot € 4.000 - Afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die jij meeneemt;
 • Je krijgt van ons een leaseauto (ook voor privégebruik en voor op vakantie!), telefoon en laptop zodat je goed bereikbaar bent en kunt gaan en staan waar je wilt;
 • Kom jij in vaste dienst? Dan mag jij jouw eigen auto samenstellen!;
 • Een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt 30 vrije dagen op jaarbasis die je vrij kunt inzetten. Heb je vrije dagen over in december? Dan kun je ze meenemen naar het volgende jaar (wel zo fijn);
 • Xelvin regelt de lunch en je hebt zelf inspraak op hoe (on)gezond deze voor jou wordt;
 • Presteer je boven verwachting? Goede commerciële prestaties belonen wij met een lucratieve bonusregeling;
 • De backoffice én onze office angel ondersteunen jou bij het maken van contracten, administratieve zaken en typische regeldingen.
Aardig tof toch! Maar wat kan je nu verwachten in de Managing Consultantrol?
Als Managing Consultant bij Xelvin (regio Eindhoven) ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek én arbeidsbemiddeling. Je doet jouw werk 360 graden en hebt contacten met zowel klanten, kandidaten alsook jouw medewerkers! Je runt dus gewoon jouw eigen winkel binnen de club.

Jouw werkdag
‘Hey, goedemorgen! Koffie?’ ‘Ja, lekker!’ Super om weer na de covid-periode bij de klant op locatie te mogen zijn. Samen met jouw klant loop je door het machinepark. Ze willen graag markleider blijven in hun branche en maken vanaf deze week een nieuw product. Jij bent hier mede voor verantwoordelijk geweest, want jij hebt de kwalitatieve vakmensen weten te vinden die deze klant zo hard nodig had om dit project op tijd op te leveren. Daarnaast is de klant op zoek naar uitbreiding van het R&D Engineeringsteam. En laat jij daar nou net verschillende kandidaten voor gesproken hebben! De best passende kandidaten neem je met de klant door. Tevens neem je de huidige ontwikkelingen en uitdagingen door met de klant in het post-covid tijdperk. Hoe kunnen wij Samen Impact Maken op de huidige arbeidsmarkt? Na het gesprek bij de klant loop je direct één van jouw medewerkers langs om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk!

‘Is het al zo laat?’
De tijd is voorbij gevlogen. Snel richting kantoor voor een gezamenlijke lunch. Met een goed gevulde maag nog even een potje tafelvoetballen om vervolgens weer aan de slag te gaan. Eerst even je mail en agenda checken. Tijd om een afspraak met een kandidaat voor te bereiden. Een uur later staat hij op de stoep voor een intake. Een goede kandidaat! Meteen voorstellen bij de klant. Geen tijd te verliezen.

Aan het einde van de dag krijg je een belletje van een klant waar je vorige week een goede kandidaat hebt voorgesteld. De boodschap: Jouw voorgestelde kandidaat mag starten. Dat is pas goed nieuws! Dit succes vier je natuurlijk samen met je collega’s.
Aan het einde van de dag gris je de map op je bureau mee naar huis. Morgen staat er namelijk een toffe training op gebied van persoonlijke ontwikkeling op het programma. Daarna lekker vrije tijd.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze dienstverlening een stap verder wilt brengen. Dit vraagt onder andere:
 • Dat je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Daarnaast een gedreven commerciële instelling hebt;
 • Dat je behoefte hebt om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift hebt. Mocht je toevallig een talenknobbel hebben en nog meerdere talen machtig zijn, dan is dat uiteraard een mooie toevoeging;
 • Onze wereld draait om techniek. Enthousiast zijn over de wereld van techniek helpt hier ontzettend bij;
 • Sterke online skills. Recruitment vindt zich voor een groot deel online af, je weet je weg hier goed in te vinden;
 • Ondernemende en proactieve werkhouding. Je pakt de ruimte die je krijgt en geeft hier maximaal invulling aan.
Ben jij nieuwsgierig naar jouw eigen werkgedrag? Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een persoonlijke profielanalyse (PPA). Interessant voer voor tijdens de gesprekken. Verder ziet de procedure zo eruit:
 • Een eerste kennismakingsgesprek met je directe collega en Operationeel Manager;
 • Een tweede gesprek met de Regiomanager en de HR-Adviseur;
 • Is iedereen blij? Dan doen we je graag een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. De startdatum is voor ons geen issue. We kunnen je hulp hard gebruiken, maar per direct of later starten: we komen samen eruit.
Ben jij na het lezen van deze roman nog steeds aangehaakt? Dan zouden wij een goede match kunnen zijn. Drop je gegevens en/of cv via de gebaande weg en dan spreek je mij snel. Heb je eerst nog wat vragen? Begrijpelijk. Bel mij, of stuur een e-mail of WhatsApp. Mijn contactgegevens zie je rechts in de kolom.

Vergoeding

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Locatie

Eindhoven en omgeving,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?