Managing Consultant

 • Amsterdam/Alkmaar
 • HBO
 • €2.750 tot €4.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Geloof ons, je weken worden divers. Een 9 tot 5 baan is zó niet meer van deze tijd. Altijd al een eigen winkel willen runnen? Dan ben je op het goede adres. De ene dag stap je in je auto richting Amsterdam om samen met een klant door het machinepark te lopen. De andere dag ben je bezig met het opstellen van een strategisch recruitment plan voor de werving van joúw nieuwe medewerkers. Jouw klant wilt graag markleider blijven in hun branche en maakt vanaf deze week een nieuw product. Jij bent hier mede voor verantwoordelijk geweest, want jij hebt de kwalitatieve vakmensen weten te vinden die deze klant zo hard nodig had om dit project op tijd op te leveren. Daarnaast is de klant op zoek naar uitbreiding van het R&D Engineeringsteam. En laat jij daar nou net verschillende kandidaten voor gesproken hebben!

De best passende kandidaten neem je met de klant door. Tevens neem je de huidige ontwikkelingen en uitdagingen door met de klant in het post-covid tijdperk. Hoe kunnen wij Samen Impact Maken op de huidige arbeidsmarkt? Na het gesprek bij de klant loop je naar van jouw medewerkers toe om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk!

Vervolgens stap je de auto in en rij je richting Apeldoorn. Er staat een toffe training op het programma op het gebied van Personal Branding. Als je op locatie bent aangekomen schuif je eerst gezellig aan bij de lunch en klets je bij met je collega’s.

15:30 alweer? Wat is de tijd voorbij gevlogen. Aangezien je voor de file thuis wilt zijn zeg je gedag tegen je collega’s en rij je richting het thuisfront. Je krijgt een belletje van een klant: ‘’Jouw voorgestelde kandidaat mag starten.’’ Dat is pas goed nieuws! Met een voldaan gevoel kom je thuis.

Zo, morgen weer een dag.

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Een Managing Consultant die zin heeft om zijn eigen winkel te runnen binnen de club. Je bent energiek, ondernemend en graag op pad. We begrijpen dat je op maandagochtend op moet starten, maar we hebben graag iemand om ons heen waar we energie van krijgen. Je bent een echte teamplayer, maar kan tegelijkertijd prima je eigen dagen indelen om zelfstandig aan het werk te gaan. We maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, maar je moet wel je spreekwoordelijke mannetje weten te staan. Iets met techniek en een commerciële mannenwereld. ;-) Niet bang zijn hoor, ze bijten niet. Integendeel. Het zijn gewone ménsen.

Oh ja en trouwens…wij doen ook gewoon ons best. We blijven graag leren en proberen het beste uit onszelf te halen. Schroom daarom niet om ons te vertellen hoe we kunnen verbeteren! Dit stellen we alleen maar op prijs en omarmen we.

Waar je terecht komt?

Bij Xelvin. We zijn een technisch detacheringsbureau. Een beknopte uitleg: we gaan elke dag weer voor de perfecte match tussen technisch talent en een opdrachtgever. Een opdrachtgever heeft vacatures en wij proberen de perfecte kandidaat te vinden voor deze vacature. Het liefst ‘veroorzaken’ we liefde op het eerste gezicht tussen opdrachtgever en kandidaat en staan we vooraan te applaudisseren als ze samen kiezen voor een langdurig huwelijk. We krijgen er geen genoeg van.

Waar je dan binnen Xelvin terecht komt? Team Alkmaar. Vaak zitten we ook hier,

maar het kan maar zo dat we afspreken om een dagje te werken op een ander tof kantoor van ons in het land. Of natuurlijk thuis achter je bureau met ons op je scherm via Teams.

Vergoeding

€2.750 - €4.250 bruto per maand

Locatie

Amsterdam/Alkmaar,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?