Managing Consultant

 • Gorinchem
 • HBO
 • €3.000 tot €4.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Geloof ons, je weken worden divers. Een 9 tot 5 baan is zó niet meer van deze tijd. Altijd al een eigen winkel willen runnen? Dan ben je op het goede adres.
‘Hey, goedemorgen! Koffie?’ ‘Ja, lekker!’ Leuk om weer bij de klant op de werf te zijn! Er ligt een jacht van 43 meter, klaar voor de finishing touch. De mast wordt volgende week geplaatst en dan gaat het jacht te water. Jij bent medeverantwoordelijk voor deze prachtige oplevering, want jij hebt de kwalitatieve vakmensen weten te vinden die deze klant zo hard nodig had om dit project op tijd op te leveren.
Na de te water lating ligt de volgende order voor deze luxe jachtbouwer alweer klaar. Daarvoor heb jij de afgelopen dagen veel kandidaten gesproken en de best passende neem je vandaag met jouw klant door. Naast het invullen van de vacatures gaat het gesprek ook over de ontwikkelingen in de markt en de uitdagingen van de klant in het post-covid tijdperk.
Na het gesprek loop je ook direct bij één van jouw medewerkers langs om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk.

‘Is het al zo laat?’
De tijd is voorbij gevlogen. Snel richting kantoor voor een gezamenlijke lunch. Met een goed gevulde maag nog even een potje tafelvoetballen om vervolgens weer aan de slag te gaan. Eerst even je mail en agenda checken. Tijd om een afspraak met een kandidaat voor te bereiden. Een uur later staat hij op de stoep voor een intake. Een goede kandidaat! Meteen voorstellen bij de klant. Geen tijd te verliezen.

Aan het einde van de dag krijg je een belletje van een klant waar je vorige week een goede kandidaat hebt voorgesteld. De boodschap: Jouw voorgestelde kandidaat mag starten. Dat is pas goed nieuws! Dit succes vier je natuurlijk samen met je collega’s.
Aan het einde van de dag gris je de map op je bureau mee naar huis. Morgen staat er namelijk een toffe training op gebied van persoonlijke ontwikkeling op het programma. Daarna lekker vrije tijd.

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Een Managing Consultant die zin heeft om zijn eigen winkel te runnen binnen de club. Je bent energiek, ondernemend en graag op pad. We begrijpen dat je op maandagochtend op moet starten, maar we hebben graag iemand om ons heen waar we energie van krijgen. Je bent een echte teamplayer, maar kan tegelijkertijd prima je eigen dagen indelen om zelfstandig aan het werk te gaan. We maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, maar je moet wel je spreekwoordelijke mannetje weten te staan. Iets met techniek en een commerciële mannenwereld. ;-) Niet bang zijn hoor, ze bijten niet. Integendeel. Het zijn gewone ménsen.

Oh ja en trouwens wij doen ook gewoon ons best. We blijven graag leren en proberen het beste uit onszelf te halen. Schroom daarom niet om ons te vertellen hoe we kunnen verbeteren! Dit stellen we alleen maar op prijs en omarmen we.

Waar je terecht komt?

Bij Xelvin. We zijn een technisch detacheringsbureau. Een beknopte uitleg: we gaan elke dag weer voor de perfecte match tussen technisch talent en een opdrachtgever. Een opdrachtgever heeft vacatures en wij proberen de perfecte kandidaat te vinden voor deze vacature. Het liefst ‘veroorzaken’ we liefde op het eerste gezicht tussen opdrachtgever en kandidaat en staan we vooraan te applaudisseren als ze samen kiezen voor een langdurig huwelijk. We krijgen er geen genoeg van.

Waar je dan binnen Xelvin terecht komt? Team Jacht- en Scheepsbouw in Gorinchem. Vaak zitten we ook hier, maar het kan maar zo dat we afspreken om een dagje te werken op een ander tof kantoor van ons in het land. Of natuurlijk thuis achter je bureau met ons op je scherm via Teams.

Vergoeding

€3.000 - €4.250 bruto per maand

Locatie

Gorinchem,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?