Managing Consultant

 • Heerenveen
 • HBO
 • €2.750 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Wil jij kennismaken met de bijzondere wereld van luxe Jachtbouw? Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling? En heb je daarnaast een goed gevoel voor humor? Check, check, check? Lees dan snel verder!

Als Managing Consultant ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van de luxe jachtbouw, de techniek én arbeidsbemiddeling. Je doet jouw werk vanuit 360 graden rol. Dat wil zeggen: je doet intakes met kandidaten, acquireert nieuwe opdrachten, geeft loopbaanadvies aan technici en bezoekt relaties en medewerkers op de werf. In deze rol heb je dus tegelijkertijd de pet op van Accountmanager, Recruiter en Fieldmanager. Dit doe je vanuit onze persoonlijke Xelvin-aanpak: doelgericht, eigenzinnig en betrokken. Het is belangrijk dat deze aanpak ook past bij jou als persoon!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
‘Hey, goedemorgen! Koffie?’ ‘Ja, lekker!’ Leuk om weer bij de klant op de werf te zijn! Er ligt een jacht van 43 meter, klaar voor de finishing touch. De mast wordt volgende week geplaatst en dan gaat het jacht te water. Jij bent medeverantwoordelijk voor deze prachtige oplevering, want jij hebt de kwalitatieve vakmensen weten te vinden die deze klant zo hard nodig had om dit project op tijd op te leveren.

Na de te water lating ligt de volgende order voor deze luxe jachtbouwer alweer klaar. Daarvoor heb jij de afgelopen dagen veel kandidaten gesproken en de best passende neem je vandaag met jouw klant door. Naast het invullen van de vacatures gaat het gesprek ook over de ontwikkelingen in de markt en de uitdagingen van de klant. Na het gesprek loop je ook direct bij één van jouw medewerkers langs om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk.

‘Is het al zo laat?’ De tijd is voorbij gevlogen. Snel richting kantoor voor een gezamenlijke lunch. Met een goed gevulde maag nog even een potje darten om vervolgens weer aan de slag te gaan. Eerst even je mail en agenda checken. Tijd om een afspraak met een kandidaat voor te bereiden. Een uur later staat hij op de stoep voor een intake. Een goede kandidaat! Meteen introduceren bij de klant. Geen tijd te verliezen.

Aan het einde van de dag krijg je een belletje van een klant waar je vorige week een goede kandidaat hebt voorgesteld. De boodschap: Jouw voorgestelde kandidaat mag starten. Dat is pas goed nieuws! Dit succes vier je natuurlijk samen met je collega’s. Aan het einde van de dag gris je de map op je bureau mee naar huis. Morgen staat er namelijk een toffe training op gebied van persoonlijke ontwikkeling op het programma.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Een prettige, informele werkomgeving met veel ambitie, uitdaging, verantwoordelijkheid en gezelligheid;
 • Salaris tussen de € 2.750,- en € 4.000,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Leaseauto en telefoon met abonnement van de zaak. Deze mag je natuurlijk ook privé gebruiken;
 • Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen;
 • We zijn een hechte club; dat merk je vooral tijdens de gezellige gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Functie-eisen

Als je op zoek bent naar een tweede of derde stap in jouw carrière in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Wij zoeken namelijk een kandidaat die zich verder wil ontwikkelen en ambitie heeft. Jij bent in staat om het beste uit jezelf, de opdrachtgevers en de medewerkers halen. Je bent gedreven en weet plannen om te zetten in concrete acties en resultaten.

Verder:
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting;
 • Je hebt ervaring in de arbeidsbemiddeling;
 • Je bent gedreven en hebt er zin in om Xelvin Jacht- en Scheepsbouw verder uit te bouwen;
 • Je bent stressbestendig en bewaart het overzicht in verschillende situaties;
 • Je hebt duidelijke affiniteit / interesse in de luxe jachtbouw.

Vergoeding

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een specialisatie binnen Xelvin en opgericht om vakmensen binnen de jacht- en scheepsbouw te enthousiasmeren en te behouden. Wij zijn gespecialiseerd in de detachering van ondernemende technici die door hun gedrevenheid, flexibiliteit en ondernemende instelling het verschil kunnen maken. Onze ervaren consultants kennen de werven, de cultuur en weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers.

Locatie

Heerenveen,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?