• Samen plezier maken in het werk is belangrijk in dit hechte team.
 • Successen en een goede samenwerking moet je vieren! Regelmatig wordt er samen geborreld of een hapje gegeten.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten. Kip Samba is favoriet. ;-)

Functieomschrijving

Ga jij graag graag (nieuwe) relaties aan en met zowel klanten als technisch talent? Heb je een commerciële drive en sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan bieden wij jou de kans het maximale uit jezelf én anderen te halen!

Wij willen ons team Build & Install in Eindhoven uitbreiden met een collega die barst van de energie en die graag de functie van Managing Consultant wil vervullen.

Bij Xelvin is een dag als Managing Consultant een duik in de boeiende wereld van detachering. Je koppelt technisch (internationaal) talent aan toffe opdrachtgevers. In deze 360 graden rol schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Denk aan:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van nieuwe klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Het opsporen van zowel nationale als internationale technische toppers en het voeren van intakegesprekken om de juiste match te kunnen maken.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en voortgangsgesprekken, zowel met jouw klanten als met jouw Xelvin-medewerkers.
 • Loopbaanadvies bieden aan technische professionals.

Als Managing Consultant stap je in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Je bent een teamspeler in hart en nieren en tegelijkertijd ben je ook goed in staat je eigen werkdagen te organiseren en zelfstandig aan de slag te gaan. Als klantgerichte Managing Consultant ben je gedreven en weet je plannen om te zetten in acties en resultaten.

Functie-eisen

Wij breiden ons team Build & Install graag uit met een energieke Managing Consultant. Je bent een teamspeler in hart en nieren en tegelijkertijd ben je ook goed in staat om je eigen werkdagen te organiseren en zelfstandig aan de slag te gaan. Als klantgerichte Managing Consultant ben je gedreven en weet je plannen om te zetten in acties en resultaten.

Wat bieden wij?
 • Een dynamische en uitdagende functie (32-40 uur) als Managing Consultant met ruimte voor ambitie, groei, en verantwoordelijkheid.
 • Een salaris tussen € 2.750 en € 4.000, afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw persoonlijke resultaten en die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, ook voor privégebruik.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, op onze kosten.
 • Een goede balans tussen werk en privé met 30 vakantiedagen (25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen).
 • Interessante trainingen en opleidingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Begeleiding en ondersteuning om je te helpen groeien in je rol.
 • Een hecht team met leuke collega's, gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met Erik Boeve (Regiomanager) via 06 - 52 65 94 09 voor meer informatie!

Salaris

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waarmaken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg onze drang naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Eindhoven

Solliciteren of meer informatie?

Selma Cimen
HR adviseur

+31 (0)6 30 91 69 49 s.cimen@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 30 91 69 49
s.cimen@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?