• Expect more, explore more! Deze mooie regio heeft tal van interessante (potentiële) opdrachtgevers.
 • Laat je inspireren door dit jonge en gedreven team en groei samen verder tot grote hoogtes!
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven en commercieel ingestelde professional? Ben je een expert in het opbouwen en onderhouden van relaties? En ben je daarnaast ook nog een energieke teamspeler? Dan is de functie van Managing Consultant echt iets voor jou! Wij willen ons team uitbreiden met een enthousiaste en inspirerende collega die de groei van zowel onze vestiging in Hoogeveen als Xelvin verder wil stimuleren.

Bij Xelvin werken we aan de grensverleggende wereld van techniek en arbeidsbemiddeling. Als Managing Consultant heb je een 360-gradenrol. Je voert boeiende gesprekken met technisch talent, ontwikkelt nieuwe zakelijke relaties, biedt loopbaanadvies aan onze technische professionals en bezoekt en onderhoudt nauw contact met zowel klanten als medewerkers. Jouw ervaring en kennis maken je een gewaardeerde sparringpartner binnen ons team.

Team Hoogeveen is een jong en ambitieus team met een goede teamspirit en betrokken collega's. Naast de activieiten vanuit Xelvin organiseren zij zelf ook regelmatig leuke teamactiviteiten. Zowel met hun eigen team, als met hun collega's van heel regio Noord.

Functie-eisen

Als jij een volgende stap wilt zetten in jouw carrière binnen arbeidsbemiddeling, dan is deze functie ideaal voor jou. We zoeken iemand die wil groeien en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Als klantgerichte Managing Consultant ben je gedreven en weet je plannen om te zetten in acties en resultaten. Verder heb jij:
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Een commerciële drive, sterke communicatieve vaardigheden en een competitieve mindset. Je houdt wel van een spelletje, affiniteit met tafeltennis en/of darten is een pluspunt.
 • Ervaring in arbeidsbemiddeling is een sterke pre.

Wat bieden wij?
 • Een dynamische en uitdagende functie (32-40 uur per week) met ruimte voor ambitie, groei en verantwoordelijkheid.
 • Salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw persoonlijke resultaten en die van het team.
 • Leaseauto inclusief internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks genieten van een heerlijke gezamenlijke lunch met collega's, op onze kosten.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Een professionele onboarding met een ervaren buddy die voor je klaarstaat!
 • Interessante trainingen en opleidingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Last but not least: je toekomstige collega's, dé kern van Xelvin. We zijn hecht en eigenzinnig en maken het verschil op onze manier. Altijd duidelijk, soms lekker eigenwijs en in voor een vleugje zelfspot.

Als Managing Consultant stap je in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda. Natuurlijk zullen we je begeleiden op deze spannende reis!

Solliciteer dus snel op deze geweldige kans. Eerst meer informatie? Voor vragen kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Je kunt ook een online kennismaking inplannen met Joëlla: https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€3.000 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Met onze 13 vestigingen zijn wij een landelijke ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseurs en sparringpartners. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Hoogeveen
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?