• Xelvin heeft een mooie propositie binnen de techniek waarbij je het klantenbestand verder gaat uitbreiden.
  • Successen en een goede samenwerking moet je vieren! Regelmatig borrel je samen met collega's of gaan jullie uit eten.
  • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten. Tosti's en wraps zijn hier favoriet! Wat is jouw beste creatie?

Functieomschrijving

Geloof ons, je weken worden divers. De ene dag stap je in je auto om kennis te maken en hopelijk een nieuwe klant enthousiast te maken over jouw dienstverlening. De ander dag werk je aan een strategisch wervingsplan om nieuw technisch talent te vinden. En weer een andere dag voer je uitgebreide intakegesprekken met jouw gevonden technische professionals. Tussen de afspraken door heb je gelukkig wel tijd voor een fanatiek potje pingpong met je collega’s.

Vandaag stap je in je auto richting Eindhoven om samen met een klant de huidige ontwikkelingen en uitdagingen door te spreken. Hoe kunnen jullie samen impact maken op de huidige arbeidsmarkt? Na het gesprek bij de klant loop je nog even naar een van jouw medewerkers toe om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk!

Vervolgens stap je de auto in en rij je naar de vestiging omdat je daar een intakegesprek hebt met een goede technische professional. Met de input die jij vandaag van jouw klant hebt gekregen weet je zeker dat dit een perfecte match is. Als je op locatie bent aangekomen schuif je eerst nog gezellig aan bij de lunch en klets je bij met je collega’s.

Wat is de dag weer voorbij gevlogen! Op het moment jij de auto in stapt opweg naar huis, belt een van jouw klanten: "Je voorgestelde kandidaat kan beginnen." Wat een geweldig nieuws! Met een tevreden gevoel kom je thuis. Zo, morgen weer een dag.

Functie-eisen

Wij breiden ons team in Eindhoven graag uit met een Managing Consultant. Je bent commercieel, ondernemend en graag op pad. We begrijpen dat je op maandagochtend op moet starten, maar we hebben graag iemand om ons heen waar we energie van krijgen. Je bent een echte teamplayer en kan tegelijkertijd prima je eigen dagen indelen om zelfstandig aan het werk te gaan. We maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, maar je moet wel je spreekwoordelijke mannetje weten te staan. Iets met techniek en een commerciële mannenwereld. ;-) Niet bang zijn hoor, ze bijten niet. Integendeel. Het zijn net gewone mensen.

Wat hebben wij jou te bieden?
  • Salaris tussen € 2.500,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
  • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
  • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
  • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
  • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
  • Leuke en betrokken collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€2.500 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin, dé detacheringsclub die nationale en internationale technische professionals verbindt met de perfecte werkgever. Bij ons ben jij in controle over jouw eigen succes en dat van jouw team. We geloven niet in KPI-gestuurde input, maar in de resultaten die we bereiken. Wij moedigen ondernemerschap aan. Jij wil iets bereiken, samen zorgen we dat het lukt. Geen gedoe met ellebogenwerk en onderlinge rivaliteit, maar samen als team successen behalen én vieren. Jouw winnaarsmentaliteit laat je vooral zien tijdens een fanatiek potje pingpong.

Locatie

Eindhoven
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?