• Jij wordt collega van Zen, Jordi, Matthijs, Nicolene, Sanne en Niels. Een jong en ambitieus team.
 • De werkweek sluiten jullie af met een gezellige vrijdagmiddagborrel én een spelletje op de Nintendo Switch.
 • Dagelijks genieten van een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Problemen? Dat woord ken jij niet. Jij ziet alles als een kans! Jij weet klanten te overtuigen dat jij de juiste technische professionals hebt. En je maakt moeiteloos de perfecte match tussen jouw klant en kandidaat. Die kick die je voelt als beide partijen kiezen voor elkaar? Daar kun jij geen genoeg van krijgen!

Zen, Jordi, Matthijs, Nicolene, Sanne en Niels scoren het ene succes na het andere. En daarom hebben wij uitbreiding nodig en zoeken wij jou als ervaren Managing Consultant. Dit hechte team motiveert en inspireert elkaar, en daagt elkaar graag uit bij bijvoorbeeld een potje padel.

Als Managing Consultant bij Xelvin sta je midden in de wereld van techniek en detachering. En geloof ons, je weken worden divers! Zo stap je vandaag in je auto naar Arnhem om kennis te maken met een nieuwe klant. En nu je toch onderweg bent ga je ook nog even langs een relatie waar vorige week een kandidaat van jou is gestart. Morgen werk je aan een strategisch wervingsplan om nieuw technisch talent te vinden. En weer een andere dag voer je uitgebreide intakegesprekken met jouw gevonden technische professionals. Tussen de afspraken door heb je gelukkig wel tijd voor een geintje met je collega’s.

Functie-eisen

Als Managing Consultant:
 • Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met de technische sector.
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Omdat we technisch talent uit verschillende landen aantrekken, spreek je zowel goed Nederlands als Engels.
 • Ben je commercieel gedreven, ondernemend en proactief.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Salaris tussen € 2.750,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik. Dus waar gaat jouw volgende vakantie naar toe?
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin, dé detacheringsclub die nationale en internationale technische professionals verbindt met de perfecte werkgever. Bij ons ben jij in controle over jouw eigen succes en dat van jouw team. We geloven niet in KPI-gestuurde input, maar in de resultaten die we bereiken. Wij moedigen ondernemerschap aan. Jij wil iets bereiken, samen zorgen we dat het lukt. Geen gedoe met ellebogenwerk en onderlinge rivaliteit, maar samen als team successen behalen én vieren. Jouw winnaarsmentaliteit laat je vooral zien tijdens een potje padel.

Locatie

Doetinchem
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?