• Nederland is toonaangevend op het gebied van luxe jachtbouw en technologie gaat hier hand in hand met kunst.
 • De gemeente Gorinchem bestaat voor 15% uit water. Niet zo gek dus dat wij hier met een team van Maritiem & Offshore gevestigd zijn.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Jachten bestaan al eeuwenlang. Maar wist je dat het plezierjacht als statussymbool min of meer in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden is ontstaan? En de eerste jachthaven ter wereld is aangelegd in Amsterdam. Als jij deze weetjes net zo leuk vindt als Marck, Dion, Gea, Johané, Ewald, Rossol en Pieter, dan pas jij goed in ons team Maritiem & Offshore!

Technisch personeelstekort? Geen man overboord voor jou! Als Managing Consultant binnen Maritiem & Offshore dompel je jezelf onder in een zee van uitdagingen. Jouw missie is het vinden van de perfecte match die niet alleen voldoet aan de eisen, maar deze zelfs overtreft. Van tekenaar, werkvoorbereider en engineer tot projectleider en projectmanager. Je gaat graag (nieuwe) relaties aan. Zowel met klanten als met technisch talent.

Je standplaats is Gorinchem, maar we zitten ook 1 dag in de week in Heerenveen en het kan maar zo dat we eens afspreken om een dagje te werken op een ander tof kantoor van ons.

Functie-eisen

Als Managing Consultant:
 • Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met techniek en de maritieme sector.
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Omdat we technisch talent uit verschillende landen aantrekken, spreek je zowel goed Nederlands als goed Engels.
 • Heb je een ondernemingsgeest, commerciële drive en een competitieve mindset.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Leuke en betrokken collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€3.000 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waarmaken. Het is simpelweg onze drang naar succes en ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Gorinchem
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?