• De dag beginnen met koffie, na de lunch tafelvoetbal en darten op hoog niveau, een borrel op zijn tijd en veel lol. Bij ons spreekt dat voor zich!
 • Kimberley, Davina, Tibor en Mitchel zijn meer dan alleen collega's. En dat maakt Alkmaar ook zo succesvol als team.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Technisch personeelstekort? Dat is voor jouw klanten verleden tijd! Met jouw ondernemingsgeest zet jij problemen om in kansen. En met jouw creativiteit weet jij de juiste (inter)nationale technische profielen te vinden. Zo maak jij moeiteloos de perfecte match tussen jouw klant en kandidaat. Wij hebben een indrukwekkend portfolio met zowel grote als kleine spelers binnen de techniek. Omdat we snel groeien, willen we ons team in Alkmaar uitbreiden met een enthousiaste Managing Consultant.

Bij Xelvin werken we met eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Met jouw ervaring in de arbeidsbemiddeling weet je precies wat nodig is om succesvol te zijn. Voor ons is resultaat het belangrijkst en jij begrijpt dat je slim moet werken om succes te behalen. Daar deins je niet voor terug. Integendeel, je ziet het werk als een uitdaging en haalt plezier en energie uit acquisitie, new business, klanten en medewerkers bezoeken, het opzetten van commerciële acties en het (internationaal) recruiten van technische professionals. Daarnaast is het belangrijk dat je plezier haalt uit een potje darts of tafelvoetbal. Want we zijn er van overtuigd dat we nooit succesvol kunnen zijn zonder plezier!

Functie-eisen

Als Managing Consultant:
 • Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met techniek.
 • Ben je ondernemend en commerciëel ingesteld.
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Omdat we technisch talent uit verschillende landen aantrekken, spreek je zowel goed Nederlands als goed Engels.

En heb je tafelvoetbal-, dart- of tafeltennisskills? We waarderen het (en andere initiatieven ook)!

Dit bieden wij:
 • Salaris tussen € 2.750,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Leuke en betrokken collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Als Managing Consultant stap je in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda. Natuurlijk zullen we je begeleiden op deze spannende reis!

Solliciteer dus snel op deze geweldige kans. Eerst meer informatie? Voor vragen kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Je kunt ook een online kennismaking inplannen met Joëlla: https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Met onze 13 vestigingen zijn wij een landelijke ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseurs en sparringpartners. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Alkmaar
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?