• De maritieme en offshore sector is een van de belangrijkste en meest geavanceerde industrieën van het land, met een rijke geschiedenis en een sterke wereldwijde reputatie.
 • In de 17e en 18e eeuw was Heerenveen een belangrijk centrum voor de scheepsbouw. En nog steeds is Heerenveen betrokken bij technologische innovaties in de watersector. Niet zo gek dus dat wij hier met een team van Maritiem & Offshore gevestigd zijn.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natúúrlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Een tekort aan technisch personeel? Geen man overboord, jij redt de situatie! Als Managing Consultant binnen Maritiem & Offshore vaar je door een zee van uitdagingen. Jouw missie is om de perfecte match te vinden die de verwachtingen van zowel klanten als kandidaten overtreft. Of het nu gaat om tekenaars, werkvoorbereiders, engineers, projectleiders of projectmanagers, jij bouwt graag (nieuwe) relaties op en weet technisch talent aan je te binden.

De maritieme en offshore sector in Nederland is een drijvende kracht achter economische groei en innovatie, met een duidelijke focus op duurzaamheid en technologische vooruitgang. Daarom richt Xelvin zich niet alleen meer op jacht- en scheepsbouw, maar gooit het alle trossen los voor de veelzijdige en boeiende maritieme en offshore sector. Zet jij samen met Marck, Pieter, Gea, Dion, Rossol, Ewald en Johané alle zeilen bij om deze (nieuwe) markt te ontdekken? Stap dan aan boord als Managing Consultant bij Xelvin Maritiem & Offshore!

Je standplaats is Heerenveen, maar we werken ook één dag per week in Gorinchem en regelmatig op een ander tof kantoor van ons.

Functie-eisen

Als Managing Consultant:
 • Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met techniek en de maritieme sector.
 • Neem jij niet de wind uit de zeilen, maar weet je klanten en kandidaten te enthousiasmeren en aan je te binden. Omdat we technisch talent uit verschillende landen aantrekken, spreek je zowel goed Nederlands als goed Engels.
 • Heb je een ondernemende geest, commerciële drive en een competitieve mindset.

Wat bieden wij jou?
 • Salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, ook voor privégebruik.
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Leuke en betrokken collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Enthousiast geworden?
Laten we snel kennismaken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€3.000 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt met onze opdrachtgevers. Dit doen we met onze unieke Xelvin-aanpak. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen zo ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Het is onze drang naar succes en ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Heerenveen
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?