• Jouw collega’s Nick, Marcus, Rodney en Marika vormen een jong en enthousiast team met een gezellige gedeelde vestiging met team Maritiem en Offshore.
 • Regelmatig samenwerkingsdagen en sportactiviteiten met jouw collega's uit regio Noord.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natúúrlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Heb jij een ondernemingsgeest die graag (nieuwe) relaties aangaat en opbouwt met zowel klanten als technisch talent? Heb je een commerciële drive, sterke communicatieve vaardigheden en een competitieve mindset? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan bieden wij jou de kans het maximale uit jezelf én anderen te halen!

Wij willen ons team in Heerenveen uitbreiden met een collega die barst van de energie en die graag de functie van Managing Consultant wil vervullen.

Bij Xelvin is een dag als Managing Consultant een duik in de boeiende wereld van detachering. Je koppelt technisch (internationaal) talent aan toffe opdrachtgevers. In deze 360 graden rol schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Denk aan:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van nieuwe klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Het opsporen van zowel nationale als internationale technische toppers en het voeren van intakegesprekken om de juiste match te kunnen maken.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en voortgangsgesprekken, zowel met jouw klanten als met jouw Xelvin-medewerkers.
 • Loopbaanadvies bieden aan technische professionals.

Als Managing Consultant stap je in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Je bent een teamspeler in hart en nieren en tegelijkertijd ben je ook goed in staat je eigen werkdagen te organiseren en zelfstandig aan de slag te gaan. Als klantgerichte Managing Consultant ben je gedreven en weet je plannen om te zetten in acties en resultaten.

Functie-eisen

Als Managing Consultant:
 • Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met de technische sector.
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Zowel in het Nederlands als Engels.
 • Laat je jouw winnaarsmentaliteit extra zien tijdens een fanatiek potje darten.

Wat bieden wij?
 • Salaris tussen € 2.750,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus in april op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik. Dus waar gaat jouw volgende vakantie naar toe?
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.

Samen met je collega’s Nick, Marcus, Rodney en Marika strijd je voor de beste resultaten. En de successen vieren jullie groot en klein. Van een borrel op kantoor naar een gezellige stedentrip. Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Solliciteer nu en zet de volgende stap in je carrière als Managing Consultant bij Xelvin! Neem voor vragen contact op met onze Corporate Recruiter, Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl of plan direct een kennismakingsafspraak in via: https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin, dé detacheringsclub die nationale en internationale technische professionals verbindt met de perfecte werkgever. Bij ons ben jij in controle over jouw eigen succes en dat van jouw team. We geloven niet in KPI-gestuurde input, maar in de resultaten die we bereiken. Wij moedigen ondernemerschap aan. Jij wil iets bereiken, samen zorgen we dat het lukt. Geen gedoe met ellebogenwerk en onderlinge rivaliteit, maar samen als team successen behalen én vieren. Jouw winnaarsmentaliteit laat je vooral zien tijdens een fanatiek potje darts.

Locatie

Heerenveen
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?