• Jouw beslissingen en initiatieven hebben directe impact op het succes en de groei van de businessline Electronics.
 • Wij zijn niet vies van een fanatiek potje tafeltennis en darten. Daag jij Romy, Sharbel, Christian of Ninjo uit?
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natúúrlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Twente is een dynamische en innovatieve regio binnen de Nederlandse elektronica-industrie. Met sterke verbindingen tussen onderwijs, onderzoek en de industrie is Twente de plek voor bedrijven en talent in de technologie- en elektronicasector. Daarom breiden we ons kantoor in Enschede uit met een Managing Consultant om onze businessline Electronics verder op te zetten en te laten groeien. We hebben al mooie klanten en projecten en zien volop kansen voor groei.

Wat ga je doen?

Als Managing Consultant ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze marktpositie voor Xelvin Electronics. Het op- en uitbouwen van onze dienstverlening is een belangrijke pijler. Je kent de detacheringsmarkt, bij voorkeur binnen de elektronica. Je hebt ideeën over de kansen en weet hoe je resultaat behaalt. Met focus op sales en recruitment ontwikkel je een netwerk bij klanten, prospects en technische professionals. Door jouw succes breidt jouw team zich snel uit, omdat je het in je eentje niet meer kunt bolwerken.

Functie-eisen

Als Managing Consultant heb jij:
 • Hbo werk- en denkniveau en affiniteit met technische detachering.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een 360 graden rol in de arbeidsbemiddeling.
 • Een proactieve houding en commerciële instelling. Je overtuigt kandidaten en klanten in zowel Nederlands als Engels.

Daarnaast herken jij je in onze kernwaarden:
 • Onafhankelijk: Je bent een intrinsiek gemotiveerde zelfstarter met een eigen visie;
 • Daadkrachtig: Jouw wil om te groeien is er altijd. Daarom neem je verantwoordelijkheid, ben je besluitvaardig én doortastend;
 • Samen: Collega’s en met elkaar behaalde successen vergroten jouw werkplezier. Je bent ervan overtuigd dat je door elkaar te helpen meer bereikt en gunt elkaar het beste om samen het hoogst haalbare te realiseren.

Wat bieden wij jou?
 • Salaris tussen € 3.250,- en € 4.500,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Leuke en betrokken collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Enthousiast geworden?
Laten we snel kennismaken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€3.250 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt met onze opdrachtgevers. Met onze unieke Xelvin-aanpak denken we inhoudelijk mee en durven we stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartner. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen zo ambities van opdrachtgevers en kandidaten waar te maken. Onze drang naar succes en ontwikkeling houdt ons in beweging. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Enschede
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?