• Wij voegen altijd iets toe aan de energiemarkt omdat wij geen roofbouw plegen op de arbeidsmarkt maar juist internationale professionals toevoegen.
 • De energiesector is voortdurend in beweging en staat bekend om zijn continue zoektocht naar innovatie en technologische vooruitgang. Mooie branche dus om in te werken.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

De Energie & Netwerken branche ondergaat een revolutionaire transformatie in de manier waarop we energie opwekken en gebruiken. Dit biedt geweldige kansen voor innovatie, zowel in netwerken als in energiebeheer. Bij Xelvin dragen we actief bij aan deze transformatie door (internationale) technische professionals toe te voegen aan de energiemarkt. We werven wereldwijd medewerkers en creëren mogelijkheden voor zij-instromers, wat ons een internationale focus en karakter geeft.

In januari 2023 zijn wij binnen Xelvin gestart met onze businessline Energie. Door onze groei willen wij het team van Erwin, Rubin, Nicolene, Nolene en Jorrit versterken met een Managing Consultant die barst van de energie. Vaak zitten we in Apeldoorn, maar omdat ons werkgebied landelijk is, werken we ook wel eens op een ander tof kantoor van ons.

Als Managing Consultant ben jij de verbinder tussen technische professionals en bijvoorbeeld netbeheerders en consultancy partijen. Met functies als Projectmanager, Adviseur, Engineer, Technicus, Toezichthouder, Werkvoorbereider en Monteur zijn er talloze kansen om jouw technische expertise in te zetten en impact te maken.

Wat ga je doen?
 • Opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en natuurlijk voor een gezellige kop koffie.
 • Afstemmen van de vacatures met jouw collega's van recruitment.
 • Het doorontwikkelen van onze businessline en dienstverlening.

Wat bieden wij?
 • Salaris tussen € 2.500,- en € 4.000,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw persoonlijke resultaten en die van het team.
 • Leaseauto inclusief internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks genieten van een heerlijke gezamenlijke lunch met collega’s op kantoor, natuurlijk, op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby's vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een hechte club die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.

Functie-eisen

Als Managing Consultant:
 • Ben je gedreven en weet je plannen om te zetten in concrete acties en resultaten.
 • Haal je van nature het beste uit jezelf, je collega's en de opdrachtgevers.
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Omdat we technisch talent uit verschillende landen aantrekken, spreek je zowel goed Nederlands als Engels.

Als Managing Consultant heb je een klantgerichte rol en schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Je stapt in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda. Natuurlijk zullen we je begeleiden op deze spannende reis!

Enthousiast? Laten we snel kennis maken! Neem contact op met Joëlla Morssink (Corporate Recruiter) via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl of solliciteer direct! Je kunt ook een online kennismaking inplannen met Joëlla: bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€2.500 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Een levendige en ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseur en sparringpartners. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Apeldoorn
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?