Managing Consultant Electronics

 • Apeldoorn
 • HBO
 • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij commercieel, gedreven, is verbinden jouw 2de natuur en heb jij affiniteit met Electronica? Dan ben jij de persoon wij zoeken!
Voor ons kantoor in Apeldoorn zoeken wij een nieuwe collega in de rol van Managing Consultant.

Functie
Als matchmaker / accountmanager / ondernemer / salestijger / jobcoach / consultant (you name it) ben je dagelijks actief binnen de innoverende wereld van elektronica. Je doet je werk 360 graden. Dat wil zeggen: je bezoekt relaties en medewerkers, acquireert nieuwe opdrachten, voert sollicitatiegesprekken, geeft loopbaanadvies aan technici en laat daarbij jouw kwaliteiten als people manager zien.

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de commerciële slagkracht van Xelvin en ons netwerk binnen het specialisme elektronica. Je focus ligt op het inzetten van technici op MBO, HBO en WO niveau. Dit doe je samen met 1 of 2 andere collega's. Omdat je werkgebied een groot deel van Nederland zal zijn, moet je bereid zijn veel te reizen. Daarbij wekken begrippen als Embedded, IC design en Hightech machine IA jouw interesse als belangrijke sleutel om succesvol te worden in deze functie.

Profiel
Als je op zoek bent naar meer verdieping en uitdaging in jouw functie of een tweede stap in jouw carrière in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich verder wil ontwikkelen en de ambitie heeft om door te groeien.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting;
 • Je hebt minimaal 1 a 2 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling;
 • Je hebt ervaring in acquisitie van opdrachten en in recruiten van goede technici;
 • Je bent stressbestendig en kan meerdere balletjes in de lucht houden;
 • Je beschikt over een gedreven commerciële instelling en bent communicatief vaardig

Wij vinden het belangrijk dat jij samen met ons onze ambities nastreeft en vinden het daarom vooral belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden:
 • Ondernemend. Jij deinst niet terug voor een commerciële uitdaging. Jij wil graag een mooi resultaat neerzetten. In een ambitieuze omgeving met ontwikkelingsmogelijkheden kom jij het beste tot je recht. Een informele omgeving met een doelgerichte mindset. Of het nu gaat om de commerciële resultaten of tijdens het darten of tafeltennissen met je collega’s tijdens de pauze, jij gaat voor het hoogst haalbare.
 • Zelfbewust. Jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme zorgen er voor dat je graag inhoudelijk mee denkt met onze klanten, kandidaten en gedetacheerde medewerkers. Je bent je er van bewust wat daarvoor nodig is en wat daarin van jou wordt gevraagd. De laatste trends en ontwikkelingen volg jij op de voet. Je weet namelijk als geen ander dat je als specialist moet weten waar je het over hebt.
 • Betrokken. Het liefst werk je in een team aan gezamenlijke successen. Die successen vier je natuurlijk samen! En ook klanten en medewerkers kunnen van jou regelmatig een belletje verwachten met de vraag ‘hoe gaat het?’. Niet bemoeizuchtig, maar zeker wel betrokken.

Functie-eisen

 • Een prettige, informele werkomgeving met veel ambitie, uitdaging, verantwoordelijkheid en dynamiek
 • Salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Leaseauto en telefoon met abonnement van de zaak. Deze mag je natuurlijk ook privé gebruiken.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeverdagen.
 • Het allerbelangrijkste: jouw collega’s. De identiteit van Xelvin. Een hechte club; dat merk je vooral tijdens de gezellige gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. O ja, en we zijn een tikkeltje eigenzinnig. We doen de dingen op onze manier. Ook als het breekt met de norm of de verwachting van anderen. Niet te serieus, maar wel altijd duidelijk. Zodat mensen altijd weten wat ze aan ons hebben. Voeg daar een vleugje zelfspot aan toe en je hebt ons in een notendop.
Enthousiast? Laten we gewoon snel kennis maken!
Mijn naam is Lucas Aydin en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie.
Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen of mailen via : 06 -30789330 of l.aydin@xelvin.nl
Bedrijfsprofiel
Wij zijn Xelvin: een dynamische en ambitieuze detacherings-club die (internationaal) technisch en ondernemend talent verbindt aan onze opdrachtgevers.

Wij zijn een detacheringsclub en daarmee werkgever van (internationaal) technisch en ondernemend talent. Dit talent verbinden we door middel van onze Xelvin-aanpak aan onze opdrachtgevers. We denken inhoudelijk mee, we durven stappen te zetten. Deze combinatie van vakkennis en gedrevenheid maakt ons veel meer dan een detacheerder. We zijn ook adviseur en sparringspartner.
Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies bij onze relaties en helpen daarmee ambities van relaties én kandidaat waarmaken.
Door onze drang naar ontwikkeling dragen wij bij daarnaast ook bij aan duurzame (technologische) vooruitgang bij onze opdrachtgevers met een eigentijdse en doelgerichte aanpak. Daarmee brengen we dynamiek, vernieuwing en energie.

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Locatie

Apeldoorn,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?