Managing Consultant - Engineering

Geplaatst op 26 June 2020
  • Emmeloord
  • HBO
  • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Dagelijks werken in de unieke wereld van de superjachten; dat is wat wij elke dag mogen doen! De combinatie van hard werken en een oprecht, hecht team is wat ons uniek maakt. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een commerciële matroos die ons helpt specialisten voor deze prachtige branche te vinden en te behouden!

Hoe ziet jouw dag als Managing Consultant eruit?
Natuurlijk begin je de dag met een lekkere (sterke) kop koffie. Na een kort overleg met je collega’s over welke afspraken die dag gaan plaatsvinden, komt jouw kandidaat binnengelopen. Samen met je collega ga je in gesprek om zijn/haar ambities te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn voor deze specialist. Na dit gesprek bel je je contactpersoon, met wie je een uitstekende relatie hebt, om de ambities meteen te bespreken. Daarna maak je nog snel de administratie in orde voor de topper die je de dag ervoor aan een unieke baan hebt geholpen.

De lunch wordt verzorgd en de tafel is inmiddels gedekt. Belegde broodjes, verse eitjes en slechte grappen zijn leidend. Natuurlijk is er ook tijd voor een potje darten. Hierna spring je in de auto, op weg naar één van de opdrachtgevers voor een evaluatiegesprek. Onderweg bel je met de specialist van vanochtend dat hij/zij op kennismaking mag komen bij je contactpersoon. Je voelt je goed. Je hebt dit snel opgepakt en mag nu in gesprek met je medewerker die dagelijks doet waar hij/zij blij van wordt. Ook heb je nog de tijd om de planning voor de komende tijd op te halen bij je contactpersoon aldaar én kijk je nog snel hoe ver het is met de bouw van het prachtige superjacht dat wordt gebouwd.

Waar wij in geloven? Een 360 rol! Hiermee kun je het beste uit jezelf, de opdrachtgevers en de medewerkers halen. We doen niet aan KPI’s. Wij geloven in de uitkomst en sterke mensen. Daarin willen we dan ook graag investeren!

Wat heeft dit team jou te bieden?
De opdrachtgevers zitten verspreid door heel het land. Dit betekent dat je bereidt moet zijn om regelmatig te reizen. Uiteraard doe je dit wel in een leaseauto met internationale tankpas. Vanzelfsprekend ben je ook goed te bereiken door de telefoon die je van ons krijgt.

De lunch; die wordt dus verzorgd (op alle kantoren) en naast een uitstekend basissalaris bieden we jou een jaarlijkse bonus én meerdere uitjes per jaar waar we samen proosten op het gezamenlijke succes.
Om je ook op de lange termijn een plek te kunnen bieden, faciliteren we in je ontwikkeling. Xelvin is de plek waar jouw professionele en persoonlijke idealen werkelijkheid worden.

Contact
Natuurlijk gaat het om zoveel meer dan het zojuist vertelde verhaal. Dit lichten we graag aan je toe tijdens een persoonlijk gesprek waarin we jou ook graag beter leren kennen.

Je kan mij bellen of een WhatsApp bericht sturen op 06-13469511. Natuurlijk mag je ook je cv en reactie mailen naar Marck de Bont via m.debont@xelvin.nl. Tot snel!

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Locatie

Emmeloord