Managing Consultant Food

Geplaatst op 18 March 2020
  • HBO
  • €2.750 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw dag eruit als Managing Consultant?
Je begint de dag met een overleg met je collega’s over welke afspraken er die dag zijn. Jij hebt een aantal intakes met kandidaten voor diverse vacatures terwijl je collega mee gaat op sollicitatie met een kandidaat. Je andere collega heeft dit traject afgelopen week al afgerond en heeft een contractbespreking. Deze dynamiek levert veel energie op waar je samen de weg naar succes bewandeld. Helaas is niet elk sollicitatiegesprek een match en vraag je hulp bij je collega’s of zij nog geschikte mensen kennen voor jouw vacature.
Naast het werven van nieuwe medewerkers begeleid je de mensen die voor je werken. Je hebt voortgang gesprekken bij de bedrijven en inventariseert ontwikkel en scholingsbehoeftes.

Functie-eisen

Wanneer pas je goed in ons team?

  • Je krijgt energie van samenwerken en het behalen van succes
  • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een hele grote pré
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding

Wij bieden
In ons vak maken wij veel kilometers om bedrijven en kandidaten te leren kennen. Voor ons is het dan ook meer dan logisch dat er een leaseauto en telefoon bij de functie wordt gegeven. We vergeten het zelf vaak te vertellen, maar een lunch van de zaak hoort erbij. Het enige wat je zelf mag doen is de tafel dekken en je broodje smeren. Naast je basissalaris hebben wij een jaarlijkse bonus die afhankelijk is van je eigen prestaties en landelijk resultaat.

Misschien denk je er nog niet aan, maar wat betreft de verre toekomst, wij betalen 2/3 van je pensioen premie en jij 1/3. Na jouw eerste succesvolle contracttermijn is het mijn intentie om voor onbepaalde tijd aan elkaar verbonden te zijn.

Vergoeding

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Ben jij degene die het voortouw neemt in de vriendengroep om dingen te organiseren, is verbinden jouw 2de natuur en heb je interesse in drijfveren van mensen? Wij zoeken een nieuwe collega voor onze special Food die de rol van Managing Consultant gaat vervullen. In het onderstaande verhaal wil ik je graag meenemen in onze organisatie en de functie inhoud.

In totaal bestaat de organisatie uit 75 mensen waaronder consultants, recruiters, field managers en een sterke backoffice. Samen streven wij een gemeenschappelijk doel na om onze medewerkers in contact te brengen met de mooiste bedrijven en hun loopbaan perspectieven te bieden. Xelvin Food is een special binnen Xelvin die zich richt op de voedingsmiddelenindustrie. De thuisbasis van Food zit in Apeldoorn, waar je samen met Erik van der Meij en René Heijs verder gaat bouwen aan het succes van Xelvin Food!

Locatie

Apeldoorn