Managing Consultant

Geplaatst op 06 September 2019
  • Gelderland
  • HBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Managing Consultant / Matchmaker / Accountmanager / Ondernemer / Salestijger / Consultant (you name it) ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek. Je doet je werk 360 graden. Dat wil zeggen: je bezoekt relaties en medewerkers, acquireert nieuwe opdrachten, voert sollicitatiegesprekken, geeft loopbaanadvies aan technici en laat daarbij jouw kwaliteiten als people manager zien.

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de commerciële slagkracht en ons netwerk in de regio. Je focus ligt op het inzetten van technici op MBO, HBO en WO niveau. Daarbij zijn passie en gevoel voor techniek en een goede drive en resultaatgerichtheid een belangrijke sleutel om succesvol te worden in deze functie.

Wij bieden:
  • Afwisselende baan in een dynamische werkomgeving;
  • Uitgebreid opleidingstraject en doorgroeimogelijkheden;
  • Gezellige collega's, vrijdagmiddagborrels en feestjes!
  • Collega’s die in de pauze graag een potje darten of tafelvoetballen;
  • Een goed salaris + bonusregeling;
  • Telefoon en lunch van de zaak;
  • Auto van de zaak (alle kleuren mag, als het maar zwart is);
  • 23 mooie werklocaties door het hele land, waar de koffie ook nog eens erg lekker is;
* Een plek waar je succes samen viert, in binnen- en buitenland.

Functie-eisen

Je beschikt over een HBO/WO werk- en denk niveau. Je hebt een commerciële instelling, je bent resultaatgericht en communicatief vaardig. Je kunt zelfstandig een klantenkring om je heen verzamelen en bent daarin een volwaardige gesprekspartner. Ook kun je een groep van externe medewerkers aan je binden. Al met al ben je in staat belangen van onze medewerkers, onze klanten en uiteraard van Xelvin te behartigen.
Omdat de collega’s tussendoor ook graag tafelvoetballen of darten op kantoor is het handig dat je zelfstandig in staat bent om prioriteiten te stellen en je agenda effectief te managen.
Xelvin doet niet aan opgelegde KPI’s, dus om niet te verzuipen in vrijheid, heb je minstens 2 jaar ervaring werkervaring in uitzend/detacherings/projecten branche. Je weet welke inspanningen er nodig zijn om succesvol te zijn. Vanwege ons internationale karakter spreek je bij voorkeur ook Engels. En uiteraard spreek je vloeiend Nederlands.

Sterke karakters waarderen het resultaat, niet alleen het voornemen. Natuurlijk kun je rekenen op support van al je collega’s. Elkaar inspireren en van elkaar leren is belangrijk.

Raak jij hier niet van in de war? Of krijg je zin in deze baan? Bekijk dan ook nog even ons zelf gemaakte filmpje: http://www.xelvin.nl/werken-bij-xelvin En reageer snel:
Interesse in deze functie?
Solliciteer dan direct? Of Bel gewoon!

Bedrijfsprofiel

Xelvin wil de meest succesvolle technisch detacheringsclub zijn door te investeren in sterke mensen! Ook in het mooie Oosten van Nederland! Daarom zoeken we voor ons kantoor in Doetinchem een Managing Consultant die dit samen met ons wil bereiken!

Xelvin is hét snelst groeiende detacheringsbureau in de sector techniek. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. Sinds de oprichting in 2006 is Xelvin pijlsnel gegroeid naar 23 kantoren en meer dan 600 collega’s. Was dit een doel op zich? Welnee, puur de uitkomst van ideeën en ambities van sterke mensen!
De normen en waarden van Xelvin (ondernemend, no-nonsense, grenzeloos, ambitieus, transparant en marktgericht) zorgen voor persoonlijke aanpak richting klant en medewerker en geven een gevoel van vrijheid en trots.

Locatie

Doetinchem