Mechanical Engineer

Geplaatst op 23 March 2020
  • Drenthe
  • HBO
  • €3.000 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Wil jij werken aan diverse en uitdagende projecten? En heb je ervaring of affiniteit met piping?

Voor een multidisciplinair ingenieursbureau gericht op het ontwerp, de realisatie en instandhouding van nieuwbouw projecten, apparatenbouw, processinstallaties, machinebouw en piping, ben ik op zoek naar een Mechanical Engineer.

Hoe ziet de functie er uit?
In deze rol houd jij je bezig met Het uitvoeren van diverse werktuigbouwkundige engineeringopdrachten. Onder andere: opzetten van Plant lay-outs, PID’s, Piping plans, equipment data sheets, werktuigbouwkundige constructies. Door een constante groei zijn ze daarom per direct op zoek naar een ambitieuze engineer of een engineer met ervaring. Je werkt de tekeningen uit in een Plant3D en Autocad.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit of ervaring hebt met piping. Op dit gebied kun jij je ook verder ontwikkelen en jezelf specialiseren. Daarbij hoort een achtergrond in werktuigbouwkunde. Omdat je werkt met deadlines is het prettig als je hier goed mee om kunt gaan. Tevens vind je het leuk om bezig te gaan met verschillende en uitdagende projecten.

Wat krijg je daar voor terug?
  • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
  • Een salaris tussen de €3000 en €4000
  • Een baan waarin jij de mogelijkheid hebt je verder te ontwikkelen middels training en opleidingen
  • Het eerste jaar zal Xelvin 2/3 van je pensioenpremie betalen en betaal je zelf 1/3.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Wil je meer weten of ben jij al overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking. In deze situatie kunnen we middels Skype of telefonisch kennis maken. Als de situatie het weer toe laat ben je uiteraard ook welkom op één van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Marco Kikkert en ik help jou graag verder. Bij interesse, vragen, opmerkingen of een vrijblijvend gesprek kun je mij appen, bellen of mailen via; 06-30916949 of m.kikkert@xelvin.nl

Vergoeding

€3.000 - €4.000 bruto per maand

Locatie

Emmen