Mechanical Engineer

Geplaatst op 24 July 2020
  • Zwolle
  • HBO
  • €3.500 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Heb jij als ervaren Mechanical Engineer, R&D Engineer of Product Developer ervaring met serieproductie? En wil jij bijdragen aan een betere luchtkwaliteit? Dan zoeken wij jou!

Je komt te werken in een bedrijf met internationaal karakter, dat constant in beweging is. Niet alleen de ontwikkeling van producten is belangrijk, ook de ontwikkeling van medewerkers wordt in geïnvesteerd. Je gaat werken in een team met een goede mix tussen junior en senior engineers.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je bezig met de productontwikkeling van warmtewisselaars. Het bedrijf werkt volgens agile en scrum principe. Je werkt in multidisciplinaire teams waarbij jij jouw expertise als Mechanical Engineer inzet om het product te ontwikkelen van conceptfase tot realisatie. Van het meedenken in innovatieve oplossingen, bepalen van de componenten tot de detail engineering en monteerbaarheid van het product. Belangrijk is dat je over het spreekwoordelijke muurtje kunt meekijken met andere disciplines. Samenwerking is essentieel om tot succes te komen.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
Je bent een aanvulling wanneer je een afgeronde hbo opleiding hebt richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Ervaring met productontwikkeling en serieproductie is gewenst. Door jouw helicopterview kun je meedenken met de uitdagingen op verschillende disciplines. Tevens heb je ervaring opgedaan met 3D en 2D tekenpakketten.

Wat krijg je daar voor terug?
  • Een uitdagende baan in een informele sfeer
  • Intentie tot een vast dienstverband
  • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
  • Een salaris tussen de €3400 en €4500
  • Een baan waarin jij de mogelijkheid hebt je verder te ontwikkelen middels training en opleidingen
  • Het eerste jaar zal Xelvin 2/3 van je pensioenpremie betalen en betaal je zelf 1/3.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Wil je meer weten of ben jij al overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking via Teams of op één van onze kantoren.

Mijn naam is Marco Kikkert en ik help jou graag verder. Bij interesse, vragen, opmerkingen of een vrijblijvend gesprek kun je mij appen, bellen of mailen via; 06-30916949 of m.kikkert@xelvin.nl

Vergoeding

€3.500 - €4.500 bruto per maand

Locatie

Zwolle