• In deze functie werk je op de meest luxe jachten in de mooiste jachthavens van Europa
  • Als je van reizen houdt, is deze functie jou op het lijf geschreven!

Functieomschrijving

Automatische schuifdeuren, op afstand bedienbare tv-liften en hightech windschermen iets waar jouw hartje een tikkeltje sneller van gaat kloppen? Voor een leverancier van genoemde producten aan ’s werelds grootste superjachtmerken, zijn wij op zoek naar een Mechatronica Monteur Jachtbouw voor op de jachten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inbouwen, monteren en installeren van de elektronische producten zoals op locatie, dus aan boord van een superjacht. Denk hierbij aan de grootste jachtwerven en bekendste jachtbouwlocaties in Europa waar jij aan boord van de schitterende jachten aan het werk zal gaan, zoals Ibiza, Mallorca, Italie en nog vele andere prachtige oorden.

De producten die jij inbouwt zijn stuk voor stuk uniek, worden op aanvraag gemaakt en zorgen dus voor een zeer afwisselende baan. Seriematig werken zal er voor jou niet inzitten en doordat je steeds met nieuwe projecten bezig bent, is geen dag hetzelfde en is elk product een opzichzelfstaand iets. Je komt te werken in een bedrijf dat ca. 25 man sterk is, waardoor er een hechte en gezellige sfeer hangt!

Functie-eisen

Wat neem je mee?
Om de functie Mechatronica Monteur Jachtbouw optimaal te kunnen bekleden dien je je te herkennen in onderstaande punten:
  • Je hebt ervaring met installatie en montage van mechanishe en elektrotechnische installaties;
  • Je zou naast werkzaamheden in Nederland graag regelmatig werken op verschillende (prachtige) locaties in Europa;
  • Je kunt zelfstandig werken en bezit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel in je werk.

Wat bieden wij?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op basis van een detacheringscontract bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je bij wederzijds bevallen een (vast) contract verdient bij de opdrachtgever. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting.

Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een marktconform brutosalaris tussen de €2400,- en €3250,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • Vakantiedagen en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO;
  • Uiteraard worden alle kosten van het reizen en inwonen betaald en onvang je goede vergoeding voor werken in het buitenland.

Heb je n.a.v. deze vacature vragen of wil je solliciteren? Mail dan je motivatie via w.paters@xelvin.nl of telefonisch via 06 - 51279565.

Salaris

€2500 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een ontwerper en producent van aluminium deurinstallaties voor de superjachtbouw. Naast deurinstallaties kun je ook denken aan alle geautomatiseerde bewegingen die worden gerealiseerd. Het bedrijf bestaat uit 25 personeelsleden en verwelkomd graag nieuwe collega’s!

Locatie

Aalsmeer
Werner Paters

Solliciteren of meer informatie?

Werner Paters
Managing Consultant

+31 (0)6 51 27 95 65
w.paters@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 51 27 95 65
w.paters@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?