Metaalbewerker RVS en Aluminium

Geplaatst op 19 March 2020
  • Noord-Holland
  • LBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Stel je eens voor: een schip van tientallen meters hoog zonder de extra beveiliging van ballustrades. Zonder trappen om van het ene op het andere dek te komen. Zonder banken om buiten in de zon van het caribisch gebied te gaan genieten van alle rust. Dat is toch eigenlijk onmogelijk? Precies! En daar hebben we jou voor nodig! Als allround metaalbewerker ben jij verantwoordelijk de vervaardiging voor onder andere die belangrijke ballustrades, trappen en banken maar ook voor de luiken, deuren, lieren en kleppen. Deze onderdelen bestaan uit aluminium en RVS dus het is belangrijk dat jij weet hoe je met deze materialen moet werken. Hierbij komen de werkzaamheden zoals lassen, slijpen, zagen en polijsten om de hoek kijken.

Functie-eisen

Wat neem jij mee om deze functie optimaal te kunnen bekleden?
  • Een aantal jaar ervaring in het bewerken van RVS of Aluminium producten;
  • Bij voorkeur ervaring als constructiebankwerker
  • Enige affiniteit met de jachtbouw is een pré maar nieuwsgierigheid naar deze wereld is ook zeker voldoende.

Wat bieden wij jou?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op basis van een detacheringscontract bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je overgenomen wordt op vast contract. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting.

Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €2200,- en €2900,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • 24 vakantiedagen.

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze relatie is een grote naam binnen de internationale superjachtbouw en maakt jachten tot 65 meter. De productie van deze jachten vindt plaats in het pitoreske Monnickendam en de meubelmakerij is gehuisvest in Purmerend. Een familiebedrijf met een dorpsgevoel maakt dat een ieder zich thuis voelt op deze werf en het beste uit zichzelf kan halen.

Locatie

Monnickendam