Meubelmaker

Geplaatst op 19 March 2020
  • Zuid-Holland
  • MBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Werken met de meest exclusieve houtsoorten, aandacht voor de kleinste details, ervaren collega's met een gedeelde passie voor hout en luxe jachten.
Is dit jouw ideale werkomgeving?

Op dit moment zoekt Xelvin Jacht & Scheepsbouw naar een Meubelmaker die zowel in de Meubelmakerij als aan boord van Custom Build jachten de spijker op zijn kop kan slaan!
In een team van een aantal vakmannen ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor zowel de vervaardiging van het meubilair in de werkplaats als het inbouwen van het luxe interieur aan boord op locatie. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen stijl, smaak en ideeën voor zijn of haar jacht. Dit resulteert er in dat elk interieur andere uitdagingen met zich meebrengt.

Over de functie
Wat zijn jouw werkzaamheden?
Natuurlijk ben jij gewoon lekker bezig met jouw grote passie: hout! De tekenkamer levert jou hun tekeningen aan, waarna jij aan de slag kunt met het vervaardigen van het interieur van jouw project. Je hebt beschikking over diverse houtbewerkingsmachines en krijgt alle tijd om jouw werk zo kwalitatief sterk te kunnen leveren.

Wanneer het interieur klaar is, mag je richting het jacht! De ruimtes aan boord zijn soms wat krap en daarom is goed overleg tussen jou en jouw collega erg belangrijk. De voortgang van de werkzaamheden bespreek je met je voorman. Je let op je eigen veiligheid, maar ook op die van je collega’s en treft dus specifieke voorzorgsmaatregelen (veiligheidsaspecten, persoonlijke beschermingsmiddelen).

De kwaliteit van het interieur staat altijd centraal. Je bewaakt deze kwaliteit zelf en je zorgt hierin voor orde en netheid.

Functie-eisen

Wanneer ben jij een aanvulling voor het team?
  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau op het gebied van interieurbouw / meubelmaker.
  • Ervaring in de wereld van houtbewerking in de luxe jachtbouw zou een mooie aanvulling zijn.
  • Je kunt creatief en nauwkeurig werken en je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Door jouw technisch inzicht te gebruiken hou je makkelijk overzicht en signaleer je vroegtijdig mogelijke knelpunten in het bouwproces.

Wat bieden wij jou?
Alle werkplekken zijn uitgerust met alle benodigde houtbewerkingsapparatuur en afzuiginstallaties die nodig zijn voor het nauwkeurig uitvoeren van de werkzaamheden.

Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op basis van een detacheringscontract bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je overgenomen wordt op vast contract. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting.

Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €1900,- en €2800,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • 25 vakantiedagen.

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd interieurbouwbedrijf binnen de jacht- en scheepsbouw. De klant levert interieurs aan onder andere jachten van de Feadship Groep en Damen Shipyard. Werken met hoogwaardige materialen en het vervaardigen van luxe interieurs is de specialiteit.

Mijn naam is Eva Polman en ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin kantoren.

Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via:
06 - 10 04 16 26 of e.polman@xelvin.nl

Locatie

Zuid-Holland