Meubelmaker

Geplaatst op 19 March 2020
  • Zuid-Holland
  • MBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Zie jij op vakantie ook altijd van die prachtige boten voor de kust dobberen en ben je nieuwsgierig hoe deze er aan de binnenkant uitzien? Deze illusie kan een zekere werkelijkheid worden, want achter elk jacht zitten meubelmakers die een droominrichting realiseren en daar kun jij er één van zijn!

Je werkt in deze functie voor een leverancier van één van de meest bekende en kwalitatief sterkste jachtmerken ter wereld. Hier ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van verschillende eindproducten zoals keuken- en badkamermeubilair, tafels, stoelen, trappen en slaapkameraccesoires. Deze producten worden gemaakt van zeer hoogwaardige materialen welke veel gebruikt worden binnen de jachtinterieurbouw. Je houdt je bezig met één onderdeel van het productieproces en zult zelf de eindproducten niet in het schip zien maar een succes gaat zeker niet onopgemerkt voorbij! Wanneer een interieur bij oplevering echter niet in de smaak valt, zal alles opnieuw gemaakt worden en daarom is het belangrijk dat je niet snel van je stuk gebracht bent. Tevens ben je bij het bedrijf aan het juiste adres wanneer jouw ambities veranderen, je hebt namelijk de mogelijkheid om door te schuiven richting de machinale houtbewerking, fineerderij of zelfs de tekenkamer.

Functie-eisen

Wat neem je mee?
  • Een afgeronde mbo opleiding in de richting van meubelmaker/interieurbouwer (bij voorkeur HMC). De werkwijze heeft raakvlakken met decorbouwen en orgelbouwer. Wanneer je hier ervaring in hebt, nodigen wij je ook van harte uit om te reageren;
  • Je kunt nauwkeurig werken en kunt tekeningen lezen;
  • Enige ervaring binnen de jachtbouw is zéker mooi meegenomen, maar geen absolute vereiste.

Wat kun je van ons verwachten?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op basis van een detacheringscontract bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je overgenomen wordt op vast contract. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwingspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting. Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €1900,- en €3000,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • 24 vakantiedagen.

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is een grote meubelmakerij die meubilair ontwikkeld voor één van de meest bekende en luxe jachtbouwers in de wereld. Binnen het bedrijf zijn er op de productie afdelingen als meubelmakerij, fineerderij en machinale houtbewerking. De opdrachtgever is gestationeerd in Zuid-Holland.

Mijn naam is Eva Polman en ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin kantoren.

Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via:
06 - 10 04 16 26 of e.polman@xelvin.nl

Locatie

Zuid-Holland