Meubelmaker

Geplaatst op 06 July 2020
  • Zuid-Holland
  • MBO
  • €2.000 tot €2.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij als meubelmaker klaar voor de tweede stap in jouw carrière en vind je het leuk om allround te werken? Wil je werken in het hoge segment en heb jij affiniteit met de watersport? Dan is dit de vacature voor jou!

Over de functie
Als allround meubelmaker ben jij flexibel inzetbaar binnen de werkplaats. Dat wil zeggen dat jij zowel op de machinale staat als dat je werkt achter jouw eigen werkbank. Je ontvangt werktekeningen, voert de voorbereidende werkzaamheden uit en bouwt het meubel. Tevens ga je met jouw collega’s aan de slag om een mock-up te realiseren, zodat je op schaal kunt zien hoe jouw meubel in het jacht komt te staan.

Naast jouw werkzaamheden binnen de werkplaats, ga je geregeld mee richting de werven om mee te helpen om het meubilair aan boord te plaatsen. Dit doe je om jouw technische kennis te vergroten en toe te kunnen passen in jouw werkzaamheden binnen de werkplaats. Je bent vooral bezig met het maken van meubilair voor de crew, de tendergarage en de Beach club.

Functie-eisen

Wat neem jij mee om deze functie zo optimaal mogelijk uit te voeren?
  • Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in de richting meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als meubelmaker binnen het hoge segment;
  • Je kunt hard en geconcentreerd werken.

Daarnaast vind je het fijn om lekker aan de slag te gaan binnen de werkplaats waar je met een jong team verantwoordelijk bent voor de realisatie van het meubilair. Je houdt van een dolletje maar weet ook wanneer het tijd is om serieus aan de slag te gaan. Ook staat kwaliteit leveren bij jou hoog op jouw prioriteitenlijst.

Wat bieden wij?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op basis van een detacheringscontract bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je overgenomen wordt op vast contract. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting.

Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €1900,- en €2700,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • 25 vakantiedagen.

Vergoeding

€2.000 - €2.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd interieurbouwbedrijf binnen de jacht- en scheepsbouw. De klant levert interieurs aan onder andere jachten van de Feadship Groep en Damen Yachting. Werken met hoogwaardige materialen en het vervaardigen van luxe interieurs is de specialiteit.

Mijn naam is Eva Polman en ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin kantoren.

Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via:
06 - 10 04 16 26 of e.polman@xelvin.nl

Locatie

Zuid-Holland