Meubelmaker aluminium

Geplaatst op 19 March 2020
  • Noord-Holland
  • MBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Automatische schuifdeuren, op afstand bedienbare tv-liften en hightech windschermen iets waar jouw hartje een tikkeltje sneller van gaat kloppen? Voor een leverancier van bovenstaande producten aan ’s werelds grootste superjachtmerken, zijn wij op zoek naar monteurs voor in de werkplaats. In de functie ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van deurkozijnen en –panelen van aluminium. Zie dit als meubelmaken met een twist: aluminium bewerken zoals je dat met hout gewend bent. Er wordt niet gelast maar gelijmd en ook de voorbewerking wordt volledig handmatig uitgevoerd. Daarnaast: aluminium werkt niet, wat ervoor zorgt dat je nóg nauwkeuriger te werk kunt gaan dan dat je al gewend bent met hout! Doordat je steeds met nieuwe projecten bezig bent, is geen dag hetzelfde en is elk product een opzichzelfstaand iets. Je komt te werken in een bedrijf dat 25 man sterk is, waardoor er een hechte en gezellige sfeer hangt!

Functie-eisen

Wat kun je van ons verwachten?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op contract bij Xelvin bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je overgenomen wordt op vast contract. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gratis netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon) en kunnen we (wanneer nodig) ondersteunen in huisvesting.

Daarnaast ontvang je het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €1900,- en €2500,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • 24 vakantiedagen + 19 ADV dagen.

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een ontwerper en producent van aluminium deurinstallaties voor de superjachtbouw. Naast deurinstallaties kun je ook denken aan alle geautomatiseerde bewegingen die worden gerealiseerd. Het bedrijf bestaat uit 25 personeelsleden en verwelkomd graag nieuwe collega’s!

Mijn naam is Eva Polman en ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin kantoren.

Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via:
06 - 10 04 16 26 of e.polman@xelvin.nl

Locatie

Lisse